- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
Bad Pritt #13870 üzenetére
Pedig jogsinál szerintem nincs annál rosszab mint két vezetés között sokat kihagyni. Minden órára úgy menni, hogy az első fél óra azzal telik, hogy visszaszoksz a kuplung-ra, a sokfelé figyelésre stb. Én azon voltam, hogy kerül amibe kerül, heti 3 alkalom legyen meg, nem jó elhúzni hónapokig,még drágább is lehet...
Ajándékba meg nem adnék olyat aminél nagy lehet a csalódás, inkább adjatok neki 20K-t úgy, hogy ez a kresz - re, családdal keressetek sulit, mint beíratni valahova ahol szívás lesz.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Bad Pritt #13868 üzenetére
Akkor mindenképp azzal a haverfaterral kellene beszélni első körben, mert a jogsiszerzést a gyakorlati oktatás tudja elhúzni legjobban (ha kreszből rendesen felkészül és nem bukik párszor, mert azért kresz vizsgára sem pár napot kell várni) , mert 30 órát minimum kell ugye vezetni ami intenzív oktatás mellett is 5 hét, ha a haverfater nem tudja összehozni, akkor 5 hét várakozás, kap egy random oktatót akihez jó ha heti 2x mehet, és már hopp július van, és ez akkor ha nem bukik semmiből ami nem lehetetlen de ritka.
Legegyszerűbb a legközelebbit választani, ahova nem kell még utazgatni is, nem irreálisan alacsony az óradíj, mert ott tuti plussz órákkal húzzák le, és ha drágább akkor biztosítják-e a legalább heti 2-3 alkalmat. Végig kell hívogatni őket. E-learning meg már kb minden sulinál van, mindenhol ugyanaz, szóval ez sem csak a csigavérnél elérhető.
Ez a "normális oktatókkal" dolog is kb lehetetlen vállalkozás, mert lehet kinézetre normális oktató, lehet találsz róla neten esetleg jó véleményt, de már csak akkor tudod meg milyen veled, ha beülsz mellé. Miután megszerzi az ember a jogsit, utána már "elfelejti" ha tróger volt az oktató, vagy utólag "nem is volt annyira szar", és még bátran ajánlja is tovább. Én is kaptam névjegykártyát az oktatómtól vizsga után, első kukába dobtam ki, pedig 34 órával elsőre levizsgáztam hibapont nélkül.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Bad Pritt #13860 üzenetére
Egyébként E-learning nélkül csak 4K
Gondolom milyen az a 8 óra gyakorlati oktatás 4ezerért amiben van kresz oktatás is...
-
SUPREME7
őstag
válasz
Bad Pritt #13860 üzenetére
"átvándorolnánk a Csigavérhez"
Nem olyan egyszerű az. Legalábbis tavaly "szezonban" felhívtam őket, és annyi tanuló volt, hogy valami kérelmet kellett volna írnom, hogy egyáltalán elbírálják az átvételemet. Addig már nem jutottam el, hogy ha el is fogadják akkor magasabb óradíj és/vagy egyszeri átiratkozási díj lenne.
Egyébként meg ha már ezt a kupont akarod mindenképpen, akkor már egyszerűbb ennél a sulinál maradni, most levezeti az ember a 8 órát, utána kalapkabát megy másik suliba, másik oktatóhoz akivel valószínűleg mindent kezdhet elölről (más autó, más stílusú oktató stb) és az átiratkozás mindenképpen többe kerül mint amit spórolsz esetleg (vagy nem) ezen a kuponon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest