- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BRIKLY
veterán
Nekünk az oktató a kreszteszt.net-et ajánlotta,azon már sokat nyomtam,már nem tudok rajta 70 pont alatt teljesíteni
Szakoe valahogy más,vagy csak az idő csík idegesít,nem tudom.. De amin próba vizsgáztunk az is inkább a kreszteszt.net-re hasonlít.. De tetszett az a program,jó lenne beszerezni. -
VegyesTamás
senior tag
kiírja oldalra..kb az összeset. A lényeg az lenne, hogy lfsben megtanulni g25 autót kezelni, aztán city car driving. én így toltam, bár akkor már rallyztam egyszer kétszer. Utána bajnokságok stb..aztán jogsi aztán most ide jutottam,és kéne egy hátsó, vagy egy összkerekes móka
-
jerry311
nagyúr
Bus driver
Nem kimondottan autós, de
- nem gyorsíthatsz nagyot,
- nem fékezhetsz hirtelen,
- index nélkül nem válthatsz sávot, nem kanyarodhatsz,
- nem mehetsz át záróvonalon,
- pontosan kell beállni a megállóba,
- be kell tartani a sebességkorlátokat,
- lámpák jelzéseit be kell tartani,
különben pontot vesztesz.Én teherautós jogsi előtt/közben játszottam kormánnyal, pedállal.Jól lehet vele szokni a szűk sávtartást, meg a nagy ívű kanyarokat, hogy ne padkázd a 12 méteres monstrum hátsó kerekeit, utóbbi nyilván nem számít B-re.
BRIKLY
Amit akarsz, meg attól függ milyen az oktató. Jó tanárral többet ér a KRESZ oktatás, mintha csak otthon elolvasod és magadnak értelmezed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Microsoft Edge
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Asztalos klub
- Milyen videókártyát?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest