Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• harry

veterán

válasz Diego! #11741 üzenetére

Sok mindent nem tudsz, ilyenkor már kár agyalni a dolgokon szerintem. Nekem mindig azt mondta az oktatóm, hogy ez egy bemutató lesz a vb-nak, ahol bemutatod, hogy ismered a szabályokat, nyugodtan, figyelmesen tudsz közlekedni. Senki sem szereti, ha egy kezdő kapkod, elnagyolt döntéseket hoz. Sietni nem kell, az óra nekünk dolgozik, ha kifogsz egy pirosat, az csak jó, ha elsőbbségadás kell, nyugodtan meg lehet állni, körülnézni, nem csak lassítva kirohanni.
    Aztán majd kiderül. Az úton / kocsiban lévő idiótákkal sok mindent úgysem tudsz kezdeni.
    Boríték dolgot biztos nem úgy intézném, hogy egyszer csak előkapom, hogy oldjuk ezt meg... ha már így, akkor legalább az oktatóval kell beszélni, az úgyis biztos ismeri a vizsgáztatót, aztán megmondja, hogy érdemes-e egyáltalán próbálkozni (vagy akár "kell-e").
    Szóval szerintem szépen nyugodtan józan ésszel, aztán majd alakul... első bukás nem nagy dolog, de még a második sem, ha esetleg mégsem jönne össze, no de csak jól megy majd minden.

• tatabánya

senior tag

válasz Diego! #11745 üzenetére

ezt kérdezik többen is, hogy hogy ennyi és én is, mert nekem kellett szólni, hogy mikor megyünk már vizsgára... az utolsó alkalmakon tanított meg parkolni rendesen... le lettem húzva mondhatjuk. nálam úgy kezdődött, hogy mondta a vb nem kell izgulni csak ezt a vizsgát bukja el... aznap eddig mindenki bukott én voltam a 14:00-ás frankón vége a gyárakban a műszakoknak beteltek az utak rendesen, legyőztem gyalogosokat, buszokat és a második busz bent állt mondom magamban ne tedd ki a jelzést, ne tedd kiii erre amire a seggébe érünk megtette, erre a vb mondta jó akkor álljunk félre, hiába jöttek mögöttünk és talán több kárt csinálok ha megállok, mind1 ő szava dönt... ha megállok talán azt mondja miért teszem balesethelyzetet teremtek, már nem derül ki

• mephi666

nagyúr

nekem vizsga előtt otthon ez a zene, éles elindulás előtt meg kb 3szál cigi fél óra alatt :DDD aztán kocsiellenőrzés, majd gurultunk ki a parkolóból... kikanyarodásnál néztem balra: jött kocsi, kirakta jobbra az indexet lassított, megfordult a fejemben, hogy "ott márpedig behajtani tilos van neki", de lassan jött, kikanyarodtam, kicsit később néztem, hogy mögöttünk jön és mégse kanyarodott le... magamban egy pillanatra ráparáztam, hogy "na ezt jól elb@sztam, nem adtam elsőbbséget, de amíg nem állítanak le, addig megyek" ...és totál higgadt tudtam maradni végig, annak ellenére, hogy 1 helyen lefulladtam, parkolásnál többet korrigáltam (hibahatáron belül) és a legvégén majdnem beálltam a rokkant parkolóba, ha nem kapcsolok :DDD ja meg sarkotolatásnál beállítottam a jobb tükröt a padkára, hogy lássam, aztán elfelejtettem visszatekerni

ui: basszus, már több, mint 1 éve túlvagyok a forgalmin :B ...gyorsan telik az idő

#11742: én azért nem nyitnék borítékkal... inkább egy üveg pálinka a táskába kabalának, amit oktatónak szánsz (elvégre ő foglalkozott veled 30+ órán át), ha meg elvágnak, akkor hazafelé megiszod bánatodban és kihevered :D

ui2: ha jól rémlik, nálunk is csak annyi volt, hogy vizsgaelnökkel köszönés/kézfogás és annyi... végülis egyikünk sem haverkodni ment oda :D

• tatabánya

senior tag

borítékkel menj és lehet mondani, hogy te nem vagy ilyen, de biztosok viszont olyanok ha nem tetszel nekik 5 perc után fordultok vissza. ismerős is nemrég próbálkozott már az elején szépen bemutatkoztak neki, oda akart menni köszönni kezet fogni, mire a vb elküldte arrogánsan, hogy nincs ismerkedés... természetesen bukott, nem megfelelő tükörhasználattal, de ez itt Tatabányán megszokott

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés