- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
válasz
SUPREME7 #13546 üzenetére
Köszi! Szerintem nem ment se jobban se rosszabbul mint bármikor, a vizsgabiztossal se volt semmi extra, aznap két bukás-2 megfelelt volt a vizsgalapján (én voltam a 2
).
A végén mondta hogy látja hogy szeretek, és tudok is vezetni, figyeljek oda, és ne kapkodjak, kb. ennyi.
Remélem hogy az elsősegély pite lesz mert 4 hét múlva lejár a kreszem érvényessége, úgyhogy addig meg kell lennie
-
aaadicsek
csendes tag
válasz
SUPREME7 #13539 üzenetére
Az ígéret szép dolog, de akkor is a választott oktatótól függ. Ha sok tanulót visz akkor kevesebb idő jut mindre. Én heti 2x 2 órákat voltam javarészt. De volt amikor csak 1x2-őt és volt hogy 3szor is mentem egy héten.
Mondjuk én nem görcsöltem ezen, a cél az volt, hogy meglegyen. Február közepén kezdtem az egészet, julius 29. én vizsgáztam forgalomból másodjára sikeresen. Valahol 150 és 200ezer közötti pénzben van de direkt nem számolom. Elsősegély még hátra van de nincs most nagyon időm rá. -
aaadicsek
csendes tag
válasz
SUPREME7 #13537 üzenetére
Ugye leginkább oktatótól függ, meg a te szabadidődtől, hogy mennyit tudsz menni. Viszont egyes sulik szerződésében vannak olyan kacifántos dolgok, mint pl sikertelen vizsga esetén kötelező x pótórát venned így hiába nagyon olcsó a képzés esetleg, itt visszanyerik, meg ilyenek. El kell olvasni. Nemtudom pontosan melyik iskola dolgozik így, talán a 18. mk. de nembiztos - oda kell erre figyelni.
-
updog
őstag
válasz
SUPREME7 #13535 üzenetére
Másfél éve kezdtem, és most pénteken megyek (n.-edjére, fentebb már leírtam
) vizsgázni. Na jó, leesett hogy saját magamnál keményebb cáfolatot nem is kaphatnék
De nem ezen múlt, mivel nem napi 8 óra a munkarendem, +van éjszakai ügyeletem, +lakásfelújítok elég régóta stb. Ha lett volna időm, max. fél év alatt lezavartam volna még a brutál túlterhelt oktatómmal is.
Irónia nélkül sok sikert hozzá, hogy meglegyen nem-januárig, kemény világ van most (pl Zuglóban heti 2 nap van egyáltalán vizsgáztatás, az meg már iskolától független, ja és bukó esetén minimum 1 hónap az új időpont...)
-
updog
őstag
válasz
SUPREME7 #13423 üzenetére
A kötelező óraszám / km-en felül nem sokat vezettem pluszban, minden vizsga előtt 1 max 2 plusz óra, hogy felidéződjenek a dolgok.
Oktatómmal semmi gond, biztat, magyaráz, megbeszéljük a dolgokat (+nem dohányzik, nem ordibál - max erélyesen szól, ha nagy hülyeséget csinálok).
Egyetlen egyszer volt egy kicsit veszélyes húzásom, azt meg is értem hogy megvágtak (megint más kérdés, hogy akkor sem amiatt,de gondolom az is benne volt): parkolóból kifelé tolatáskor gurultam kifelé, és épp előztek a célba vett sávban (halkan jegyzem meg, nem 30-cal, pedig kint volt a tábla), majdnem a kocsi hátulja bánta
Amúgy volt olyan, hogy "szerintem annál a STOP táblánál nem állt meg, hanem 5-tel gurult", ez már a telep előtt egy saroknyira, kb. utolsó tábla... másik, zebra nélküli kereszteződésbe fordulva: "szerintem az a gyalogos át akart ön előtt kelni", mert az út szélétől 1,5m-re állt, és nézett felém, és marhára nem akaródzott neki elindulni, nyilván ráfordultam, kb. mikor 10 méterre távolodtam onnan, akkor lépett le. Egyedül a legutolsó miatt haragszom nagyon magamra, kicsit hülyén szedtem alá párhuzamos parkoláskor, és beszorultam, tili-toli vagy hatszor, mire leállított a vb.
Kb. mindegyik vizsgabiztos megjegyezte, hogy technikailag nagyon jól kezelem az autót, de kicsit figyelmetlen vagyok és néha kapkodok - PÁV-on direkt figyeltem és alapos voltam, reakció: technikailag rendben van, de tessék kicsit pörögni
-
-
kiszi07
senior tag
válasz
SUPREME7 #13404 üzenetére
Áhh, lecsúsztam az időpontról, mert későn fejeztem be. (1 nap) Holnap lesz amúgy a kresz vizsgám és nagyon parázom. Nem szoktam parázni, de most nagyon. A könnyű 1-2 pontos feladatokat rontom el és ott hibázom baromi sokat
A három pontosoknál 10/9 mindig megvan. A végén a vizsgafelkészítőnél ott mindegyik ment 90%-ra külön-külön. Az elsőbbségeket már tudom.
PS: valami jó elsősegély felkészítő van ? fingom sincs már, hogy mit tanultunk xD a 2 főgyakorlat megy, de azonkívül a többire nem is emlékszem xD Te hogy állsz ? -
dirteen28
csendes tag
válasz
SUPREME7 #13354 üzenetére
Elsősegély tanfolyamra nem mentem mert a párom amerikában mentős így tudtam mindent amit kell. Amúgy ez tényleg nem kötelező. Elolvastam a könyvet a stabil oldal meg az újraélesztés meg ugye ment. A 7200-at nem számoltam igazad van de azt mivel más vizsgálattal együtt csináltam ki is ment a fejemből
-
Docci
senior tag
válasz
SUPREME7 #13336 üzenetére
Szia!
Köszi a minősítő lapot! Igen sok mindenre kell figyelni, ezt jól át fogom tanulmányozni.
Valószínűleg észre fogja venni, hogy feleslegesen álltam meg, így szerintem lassan, de megállás nélkül befordulok.F_Gergely: Köszi a tanácsokat, érthetően írtad le. A sarok tolatás nálam az, amikor megállok az út jobb oldalán egy T- kereszteződés után és vissza tolatok a jobb sávba, na én mindig a balba tolatok.
Valószínűleg nem szedem teljesen alá, de ezt még gyakorlom. Jobbra hátra parkolást is érinti ez, szóval van még mit gépészkednem. -
nOvOp
senior tag
válasz
SUPREME7 #13318 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Az edukresz oldalán ez a szöveg olvasható:
"Az elméleti képzésüket eleve a hatóságilag akkreditált tananyagokra épülő elektronikus távoktatás (e-learning) keretében végző tanulók számára a tesztalkalmazás az oktatás eredményes elvégzését követően automatikusan elérhető."
Ezek szerint ezt az e-learning elvégzése után el fogom érni (?). -
jerry311
nagyúr
válasz
SUPREME7 #11936 üzenetére
Ha visszafenyíted a vizsgabiztost, az zsarolás, egyébként semmi. (Mellesleg az éppen (hivatali) befolyással üzérkedő vizsgabiztos és a bűnpártoloó oktató közül melyik fog feljelenteni, úgy, hogy csak nálad van bizonyíték és az is ellenük szól?
)
Ha csak kijelented, hogy vizsga után mész a rendőrségre, azzal nem tudnak semmit kezdeni. Ha nem vizsgázol, tehát még a kezdés előtt otthagyod őket, akkor az mindenképpen bukó. Ennyire senki sem ellensége a saját pénzének
Mivel eddig csak 1 szemét vizsgabiztossal volt dolgom és az se pénzre ment csak simán getczy volt, ezért szerintem meg ki kell irtani a korrupt férgeket a hivatalból. Nem pénzzel kell megoldani a nem tudást meg az idegességet, mert amikor majd idegességében (vagy nem tudásában) bénázik egyet a vásárolt jogsival az jobb esetben is (sok) pénzbe kerül, rosszabb esetben kórház vagy halál, esetleg több.
Akkor felelőtlenség fizetni ha érzed te is, hogy nem úgy megy.
Kérdezz már meg egy pár friss jogsis fiatalt, aztán majd meglátod, hogy mindegyik szerint ő vezet a legjobban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Autós kamerák
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Szerszámcsomag + szerszámos láda
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest