Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
herion
tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Nyilván belekell kalkulálni a háztól-házig árát a vételárba. Ha valamit 10 ezerért akarsz eladni, akkor 12990-ért teszed fel, és ennyi.
"ha én rendelem hozzá a GLS szállítást"
Ha te a Jófogáson keresztül adod el a holmidat, akkor azt a szállítást a Jófogás rendeli meg a vevőnek. Te csak kitöltöd az űrlapot a szükséges adatokkal.
Webshopnál meg ha utánvéttel rendelsz, és nem veszed át akkor nem buksz semmit, erre akartam célozni. Max feketelistára kerülsz és többet nem szolgálnak ki.
A Jófogásnak meg hidd el, bőven belefér az ilyen oda-vissza utaztatás.
Felesleges ezen rugózni, mert semmit nem tudunk tenni az ellen ha sztornózza, vagy nem veszi át 2. kézbesítési kísérlet után sem a csomagot a vevő.
Nekem is volt már az évek alatt számtalan olyan eset, hogy a parasztja nem vette át cuccot háztól-házig szolgáltatással. Anyáztam egy sort, de legalább pénzt nem buktam, csak időt. Sajnos ez benne van a pakliban.
(többek között ezért nem adok már el semmit Foxpost-tal, csak előre utalás után)Sokkal nagyobb probléma, hogy nincs egy épkézláb értékelési rendszer az oldalon. Csak a Jófogáson keresztül létrejött eladásokat lehet értékelni, így teljesen kizárják a személyes átvétel, vagy egyéb szállítási módokkal lebonyolított eladások értékelését.
-
herion
tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Jófogás háztól-házig szolgáltatás GLS-el "ingyenes". Ergo ha nem veszi át a címzett akkor a visszakézbesítés nem kerül pénzbe. Mint ahogy a csomagfeladás sem. (Foxpostnál más a helyzet)
Egyébként ha a Jófogáson keresztül van eladva a cucc akkor azt nem az eladó intézi hanem a Jófogás. Ha webshopon rendelsz valamit akkor ott is elállhatsz a vásárlástól, akár a kiszállítás napján is. Szóval itt a Jófogás nem hibázott, mivel a szállítási szolgáltatást ők intézik nem az eladó.
Foxpostnál más a helyzet, mert ott neked kell kifizetni az automatánál a csomagot, plusz ha nem veszi át a címzett akkor még a visszakézbesítést is felszámolják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest