Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ntsnts

csendes tag

sziasztok
    en nemregen kezdtem hasznalni a jofogast eladasra, korabban vateras voltam, de onnan lenyegeben eltuntek a vevok es szerintem mar kozvetlen bedoles elotti allapotban van az egesz, de azert felemeltek a jutalekot 10%-ra (gratulalok).

ami a dobbenet szamomra, hogy barmilyen hirdetes feladasa utan tomegesen kezdenek el jonni a csalo uzenetek DE TOKUGYANAZZAL a szoveggel, amit a jofogas keptelen kiszurni, 2025-ben az AI koraban. mindig masik fiokrol jon az automata level, de olyan fiokokat kell elkepzelni hogy 2010-tol 2024-es regisztracioig van minden is, szoval a fiokok nagy resze tuti fel van torve es ugy tunik ez senkit nem is erdekel.
    nem tudom elkepzelni hogy ennyien gyenge jelszot hasznaltak, de arra meg nem talaltam semmi hivatalos bejelentest, ami amugy nagyon gyanus, hogy valamikor adatlopas tortent volna naluk es tomegesen kiszivarogtak azonositok.

en minden esetet jelentettem eddig, de van hogy 12-16 ora telik el a jelentes es a tenyleges letiltas utan, ami ertelmezhetetlen szamomra. talaltam valahol emlitest hogy 2022-ben 1600db csalast jelentettek az oldalon, hat ez szamomra teljesen hihetetlen, mar en egyedul kozelitem a 20-at ugy, hogy tenyleg csak par honapja kezdtem el 1-1 termekkel arusitani.

Új hozzászólás Aktív témák