- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Bónuszként ott van a ~110grammos MX Linear Gray, amit Cherry szeretett az MX Black billzeteibe rakni szóköznek.
Halványan rémlik, hogy anno lehetett kapni full MX Gray billzetet is, de szerintem azt csak mazochisták vették.
(Az mondjuk nem rémlik, hogy melyik Gray volt, mert a halványabb szürke stemes az taktilis volt, míg a sötétszürke az ugyanolyan nehéz lineáris.)Mikor akarom már kivágni a billzetből a TTC Bluish Whiteot???
Elegem van belőle. -
st.jimmy
friss újonc
1000 köszönet az infóért és a válaszért!
A koncepció egy része az, hogy a szerelem a kupakkészletre vonatkozik, valszeg különleges kb bármilyen házban.A nekem megszokott nagyobbik enter, ami ha jól értem szintén nincs a cerakeynél, minden megoldásnál problémás lenne, a shiftre konkrétan nem gondoltam, de ezért írtam, hogy részben menne rá cerakey, nem egyforma anyagú kupakok szerepelnek a tervben.
Ha jól gondolom unortodox megoldás ez, és lehet, hogy tényleg vacak lesz szerintem is, meg a szerint is akinek szánom, de ezt meg merem kockáztatni, mert úgy érzem nem lesz igazán problémás.Szóval a cél egy UK/HU kiosztású (ez az ISO?) 65% esetleg TKL ház szotyiért, déli PCB-vel, amelyik kupakra nincs megoldás, abból először marad a műanyag.
Először lakkfilccel lesznek feliratozva a cerakey-ek magyarra.
Hosszabb távon lesz egyedi kupak a hiányzókra, jobb felirat a cerákra, és a kupakszett költözik egy komoly házba.
Gondolom őrület...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest