Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• blck2

csendes újonc

az igazat megvallva tényleg elég nagy dilemma tud lenni egy billentyűzet megválasztása, mert alapvetően én mindig is a klasszikus régimódi membrános és magas billentyűzetekkel voltam kényelemben... 10 évig nem is akartam mechanikus billentyűzetet, mert nekem ne rontsák el azt a membrános feelinget amit megszoktam..

a sima klasszikus magas billeknél pedig eléri a kisujjam egyszerre a ctrl shift-et bal oldalt, ha akarja egyszerre, és ez gyakorlatilag nekem a legfontosabb, mert annyi billentyűkombinációt le tudok nyomni, ami rengeteg játékot és dolgot lefed a munkában is.
    illetve, hogy a bal kezem nélkül tudjak számokat írogatni a numpaden, illetve a jobb alsó enter megléte.. gyakorlatilag esszenciális (lelkileg :D)

minden más szinte megszokás kérdése volt, de ahány ember szerintem, annyi gépelési módszer..

aztán vettem egy Keychron V6 Max-ot + hozzá rendeltem halkabb switcheket (Outemu Silent Peach) és gyakorlatilag annyira csodálos érzés volt rajta gépelni, hogy az első hetekben azt éreztem, hogy megírok egy könyvet, de csak azért, mert annyira megváltozott a gépelési kedvem.

utolsó fillérig megérte, főleg magyar keycappekkel és iso kiosztásban (én biztos nem fogom az Í betűt altgr+J ként gépelni) + akkora paraszt sem vagyok, hogy ékezetek nélkül írjak magyar közösségi oldalakon.. és bárhol... mondjuk pont mindegy, hogy mi van a billentyűkre írva, mert nem érdekel, de ha a párom odaül akkor ne szerencsétlenkedjen..

[ Szerkesztve ]

előző fiókom blck1 - régi email törölve lett - https://hardverapro.hu/tag/blck1.html

Új hozzászólás Aktív témák