- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabika318
aktív tag
Utolsó, általam készített buhera, az orosz rom alapján. (Roky_rs v2.3)
Az előző verzióm itt találhatóak:
Android 4.1.2 Roky_rs v2.3 - HU - V1
Android 4.1.2 Roky_rs v2.3 - HU - V2
Android 4.1.2 Roky_rs v2.3 - HU - V3
Android 4.1.2 Roky_rs v2.3 - HU - V4
Android 4.1.2 Roky_rs v2.3 - HU - V5
Itt megtalálod az előző verziók változásait.Android 4.1.2 Roky_rs v2.3 - HU - V6 - FINAL
További képek itt találhatóak:
Ver. 4.
Ver. 3.
Ver. 2.
Ver. 1.V6 verzió változásai (V5-höz képest)
Frissítve: Google alkalmazások
Frissítve - javítva: Superuser
Javítva: gyári launcher
A rom tartalmazza a Vol +/- ébresztést nem kell felrakni
Datta/app mappában lévő alkalmazások frissítése
Gmail frissítve
Javítva: G3N patch (fmradio - magyar nyelv)
WifiADB hozzáadva a /system/app mappához
Hosszú névjegyek megjelenítése két sorbanROM letöltése (FULL csomag):
android_v4.1.2_Rocky_RS_v2.3-HU_v6.zip
MD5: 64785f92053fb1e61f2c7721d825e620
Megj: Pillanatnyilag nincs V5 - V6 update...Opcionális frissítések:
Widgetsoid statusbar
Állapotsor - Gyári ikonok, csúszkák eltávolítva (elrejtve)
Widgetsoid (magyarított) gombok hozzáadva
"Összes értesítés törlése" gomb áthelyezve
Gombok teljesen testre szabhatóak itt: Beállítások/Megjelenés/Állapotsor gombok beállításai
Letöltés:
OPTIONAL_UPDATE-Widgetsoid_Statusbar_Toggles.zip
MD5: 73cd743fd76ae930326464200295a922Xperia Launcher 2.05 indító
Xperia Launcher
Háttérképek + Widgetek
A script eltávolítja az Apex alkalmazást + eltávolítja az Apex hivatkozást a Beállítások/Megjelenítés-ből
Letöltés:
OPTIONAL_UPDATE-Xperia-Launcher.zip
MD5: 37dc8bbf9a6a7ac4730e2342e5a01e06A ROM alapja eredeti, magyar nyelv nélküli változata itt megtalálható.
G3N "transzformátor": G3N_Patch_For_V6.zip
A rom csak és kizárólag Apeelme féle CWM 6.0.2.8-ból és a TWRP 2.4.1.0 (vagy ennél nagyobb ver.) telepíthető!
-
gabika318
aktív tag
Sziasztok!
A hozzáértőktől kérdezem:
Az normális, hogy a tesztprogramok, a teló CPU-jának 2. magját folyamatosan offline mutatja, mintha sosem dolgozna a második mag? Vagy azt csak akkor indítja a rendszer amikor arra szükség van? Vagy a tesztprogramok nem jelezik helyesen a második mag működését???Erről még nem olvastam a topicban.
-
gabika318
aktív tag
A kollégám kb. 4 napig tudta használni a készüléket (G3N), aztán jött egy gyári GPU hiba.
Pár üzenetváltás után megkapta a címet ahova visszaküldheti.
1920 Ft-ért a Magyar Királyi Posta 1 hét alatt kiküldte (akku + minden cucc nélkül)
eltelt még egy hét, közölték, hogy csere
Majd irták, hogy G3S-t küldenek, de a végére "sajnos" találtak egy ezüst G3N-t
Újabb egy hét és visszaérkezett a zsír új G3N...Összességében Mo - Kína - Mo 1 hónap és pár nap volt. (+ kb. 50 üzenetváltás)
Összehasonlítva a magyarországi garival még mindig fényévekkel gyorsabb:
Asszony MyAudio tabletjének gariztatása:
0 kommunikáció a vevővel
Veszprém - Miskolc - Veszprém = 28 nap
és a 28. napon sem egy új tablet érkezett hanem beballaghattunk a helyi tecsóba választani egy másikat -
gabika318
aktív tag
Minden nap olvasom a topicot (többször is).
A topic 50%-a : Rendelés státusza, honnét rendeljem, stb... (az elején én is benyomtam ilyeneket, aztán rájöttem, hogy ettől eléggé szétesik, OFF a topic...)
25% : Korábban 1000x átbeszélt téma
15% : Nem jó a GPS.... (sosem lesz jó, hacsak nem berheled meg rézfóliával)
A maradék 10 % a hasznos infó, illetve seg. nyújtás.Ha engem kérdeztek egy G3 vagy G3N tulaj, nem fog egy percre sem benézni a G3S topicba, én sem, mivel a telómnak köze sincs hozzá.
Ha mindenképpen itt akarjátok, akkor tényleg szerencsésebb az aláírásba odabiggyeszteni:
HW: G3S OS: 4.2.1 vagy mittomén.... -
gabika318
aktív tag
válasz
moli.hu #6429 üzenetére
Gondoltam, hogy a google félére céloztál. LEWA appok nincsenek a play-en, mert a saját romjukhoz tartoznak ezek az alkalmazások. Gondolom a Jiayu, a launchert és az ikoncsomagot kölcsönözte LEWA-tól.
Egyébként összehasonlítottam egy LEWA romban lévő LEWA launchert és a Jiayu-nak kiadott LEWA launchert. Közel sincs annyi jogosultsága a Jiayu féle LEWA launchernek, mint a LEWA romban lévőnek. Ettől még nem biztos hogy 100%-ban megbízható.....
Használj Apex vagy más egyéb launchert, a playen ebből kismillió van. (ezután már a lewa launchert is törölheted)
-
gabika318
aktív tag
válasz
moli.hu #6425 üzenetére
Sajnos, ami rajta van az a gyári launcher. A Jiayu egyszerűen beledobott egy LEWA Launchert.
Nézz körül az XDA-n, keress rá erre: Launcher2.apk, tölts le olyat ami android 4.2-re jó, a lewalaunchert meg töröld le utána.pl:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=33620939 -
gabika318
aktív tag
Itt egy újabb opcionális újítás az általam csiszolgatott orosz romhoz.
A frissítés csak az orosz V5 romhoz használható!Változások:
Állapotsor - Gyári ikonok, csúszkák eltávolítva (elrejtve)
Widgetsoid (magyarított) gombok hozzáadva
"Összes értesítés törlése" gomb áthelyezve
Gombok teljesen testre szabhatóak itt: Beállítások/Megjelenés/Állapotsor gombok beállításaiLetöltés:
https://www.dropbox.com/s/9u8drddj9vn2guc/OPTIONAL_UPDATE-Widgetsoid_Statusbar_Toggles.zip
MD5: 73cd743fd76ae930326464200295a922CMW-ből telepíthető!
-
gabika318
aktív tag
Rakd fel ezt, nálam nem akad:
http://www.mediafire.com/download/iw9cscbtpblxwkd/Jiayu-BootLogoAnim-China.zip
CWM-ből telepíthető.
-
gabika318
aktív tag
Ismét tovább csiszolgattam az orosz romot. (Roky_rs v2.3)
Android 4.1.2 Roky_rs v2.3 - HU - V4
Itt megtalálod az előző verziók változásait.Android 4.1.2 Roky_rs v2.3 - HU - V5 UPDATE
Ver. 4.
Ver. 3.
Ver. 2.
Ver. 1.V5 verzió változásai (V4-hoz képest)
Javítva: SystemUI
Javítva: OGBatteryMod
Továbbbi magyar dátum-formátumok javítása (framework-res.apk)
DeskClock: Ébresztés műxik kikapcsolt telóval is
APN lista javítása (T-Mobile)
Képernyő kikapcsoló gomb eltávolítva a statusbar-ról
Nagyobb óra a statusbar-onOpcionális frissítés
Xperia Launcher 2.05 indító
Háttérképek + Widgetek
A script eltávolítja az Apex alkalmazást + eltávolítja az Apex hivatkozást a Beállítások/Megjelenítés-bőlA ROM alapja eredeti, magyar nyelv nélküli változata itt megtalálható.
G3N "transzformátor": letöltés
Full csomag nincs a V5-höz, csak UPDATE. Tehát a V5 használatához előbb a V4 FULL pack-ot kell teepíteni.
Letöltés (UPDATE V4 to V5 - Csak V4 verzióra telepíthető!!!!):
UPDATE-Rocky_RS_v2.3-HU-V4_to_V5.zip
MD5: 224120023caca6f60a795847bea22c6cLetöltés (FULL V4 CSOMAG):
android_v4.1.2_Rocky_RS_v2.3-HU_v4.zip
MD5: 2012179cf358176cafc88bf2e0f652d7A rom csak és kizárólag Apeelme féle CWM 6.0.2.8-ból és a TWRP 2.4.1.0 (vagy ennél nagyobb ver.) telepíthető!
-
gabika318
aktív tag
-
gabika318
aktív tag
válasz
Attipapa #5915 üzenetére
Hát sima G3-al nincs változás. A gyenge GPS vétel miatt tettem fel, hátha segít. Csak a két fájlt cseréltem, mert MT6620 chip van.
GPS: ablakban, max. 6 hód, pontosság 30-40m, de szabad téren sem volt soha 8-9-nél több, ja és azt is rendszeresen eldobja.....
Wifi: kapcsolódik de szürke marad az statusbar ikonja
GSM: nekem nem volt vele gond
Azért köszi... -
gabika318
aktív tag
válasz
#40993792 #5890 üzenetére
Bocs nem így értettem, nem fejeztem be a történetet. Tehát ha nem forgalmaznak már olyan készüléket a Tescoban, akkor visszaadták volna a vételárat vagy levásárlás. De nekünk mindenképpen az a tablet kellet, nem pénz vagy levásárlás. Ezért írtam, hogy bukta, ha nem forgalmazzák már az adott árut. Egyébként szerencsénk volt, még volt egyetlen darab mikor jelezte a MyAudio, hogy mehet a csere.
Attipapa:
Fényerőre visszatérve, én nem használom az auto fényerőt, mert az nagyon sötét lenne. Helyette a redőnyben lévő fényerő csúszka kb. középen van és ez a fényerősség jó éjjel-nappal számomra. -
gabika318
aktív tag
válasz
Attipapa #5883 üzenetére
Légyszi oszd meg a fájlokat, kipróbálnám.
Ada:
Bizony az asszony tabletjét is 28 nap alatt cserélték, pedig Veszprém - Miskolc távolság azért nem Mo - Kína.... Illetve nem is cserélték, hanem a 28. napon nyögték be a helyi TESCO-nak, ha van áluk készleten kaphatok egy cseredarabot, ha nincs... hát akkor bukta...Lidl:
Igen N-ese van. -
-
gabika318
aktív tag
Ismét tovább csiszolgattam az orosz romot. (Roky_rs v2.3)
Itt megtalálod az előző verziók változásait.Android 4.1.2 Roky_rs v2.3 - HU - V4
Ver. 4.
Ver. 3.
Ver. 2.
Ver. 1.V4 verzió változásai (V3-hoz képest)
Automatán induló alkalmazások kezelése
Nyelvi hiányosságok javítása
Képernyőkép készítő javítása
Play Áruház frissítve (csak a teljes csomagban)
Még több (25) akku ikon
Statusbar módosítások: óra nagyítása, képernyő kikapcs. gomb elhelyezéseA ROM alapja eredeti, magyar nyelv nélküli változata itt megtalálható.
G3N "transzformátor": letöltés
Aki már használja ennek a romnak a V3 magyarított verzióját, annak csak az V4 update-re van szüksége.
Letöltés (UPDATE - Csak V3 verzióra telepíthető!!!!):
UPDATE-Rocky_RS_v2.3-HU-V3_to_V4.zip
MD5: cf9049c3c613cffbea4394e5d6401516Letöltés (FULL V4 CSOMAG):
android_v4.1.2_Rocky_RS_v2.3-HU_v4.zip
MD5: 2012179cf358176cafc88bf2e0f652d7A rom csak és kizárólag Apeelme féle CWM 6.0.2.8-ból és a TWRP 2.4.1.0 (vagy ennél nagyobb ver.) telepíthető!
-
gabika318
aktív tag
Visszatérve a garizásra:
Kollégámnak is rendeltem májusban egy G3-att. Két hét alatt megjött ezzel nem is volt gond, de...
Pechjére 4 nap használat után elkezdett egyik pillanatról a másikra csíkozódni a kijelző.Kb. 10 levélváltás után nyögte ki végre a kici kínai a címet ahova végre elküldhettük a telefont. Szintén minden tartozék és akksi nélkül, így "baráti" 1920 Ft-ért elindította a Magyar Királyi Posta a csomagot (csomagszámmal).
Egyébként számomra érthetetlen módon a kínai azt próbálta erőltetni, hogy itthon vigyük egy mobil teló szervizbe.... Mondtuk jó... és mi a fa....t kezdenek vele..... Aztán mikor befenyítette a kolléga a dhgate-val akkor már mindenre tudtak megoldást. Szóval nyögvenyelősen, de elindult vissza kínába a telefon.
A másik, a hibával kapcsolatban:
Valahol azt írták, hogy ez a hibajelenség a GPU gyári hibája (értelem szerüen egy itthoni mobilszaki nem valószínű, hogy ráhegeszt az alaplapra egy új dzsajű gpu-t, nem is értem, hogy gondolták az itthoni javítást....)
Na szóval, azt írták erre a hibára, hogy ez a korai sima G3 betegség volt, a teló pedig egy májusban rendelt G3N.... A fene sem tudja.... Itt találtam a hibáról videót is, tehát nem egyedi, sajnos.. :http://www.youtube.com/watch?v=KP_M1_zuC_8
Ja ami még plusz:
Az eladó már nem árul egyáltalán G3-at, csak G2-t, presellbe G4-et, meg egy Dzsajű gyilkosnak nevezett mobilt.... Hát a 4 magon kívül, nálam ez elég messze van a dzsajűtől.... -
-
gabika318
aktív tag
válasz
#40993792 #5292 üzenetére
Nálam összesen egyszer jelentkezett a V3 update után. Gyanítom a kép méretezési eljárás miatt, szerintem... mert a híváslistában, a képre tapiztam, amikor FC-vel elszállt. Előtte 96 px-re méretezett, most 350px-re, lehet ez volt a gondja. De azóta sem... Bár mivel folyamatosan buherok, egyszer ürítettem a Contacts adatait, majd Titaniummal visszaállítottam. Na mind1, agyalok.... Azóta sem volt gond. Az adatkapcsolat OFF felirata nekem is feltűnt, még az elején, aztán megfeledkeztem róla... Javítani fogom ezeket.
Próbáld üríteni a névjegyek és a híváslista adatait, aztán állítsd vissza a neked tetsző backup alkalmazással. Légyszi jelezz vissza, hogy a hiba továbbra is fennáll-e.
Attipapa
Felesleges külön G3N rom, mert ha valamin módosítok, akkor mindegyikbe bele kell nyúlni, aztán meg valamit biztosan kifelejtek az egyikből. Egyszerűbb egy 6MB-os javítást feldobni, mint folyamatosan módosítgatni egyszerre két romot.
A hálózat eldobásáról nem írt senki visszajelzést. (sem a needrom-on, sem itt) Esetleg nem túl öreg a SIM kártyád? -
gabika318
aktív tag
Kicsit összekeveredtek a feltöltéseim, és a v3-hoz hozzádobott pár számot, mert többször feltöltöttem. User error...
Ugyanazt tartalmazza az UPDATE és a FULL csomag is ami itt van. Esetleg valakinek gyorsabb onnét letölteni.
Felvettem a kapcsolatot velük, módosították a letöltési linkeket. Most már minden ok. -
gabika318
aktív tag
Ismét tovább csiszolgattam az orosz romot. (Rocky_rs v2.3)
Android 4.1.2 Rocky_rs v2.3 - HU - V1
Android 4.1.2 Rocky_rs v2.3 - HU - V2
Itt megtalálod az előző verziók változásait.Android 4.1.2 Rocky_rs v2.3 - HU - V3
Ver. 1.
Ver. 2.
Ver. 3.V3 verzió változásai (V2-hez képest)
Gyári android billentyűzet eltávolítva
Kamera FC javítva (Köszi Apeelme!)Névjegyek:
300 px méretű hívóképek (bárhol, ahol névre vagy képre nyomsz)
350 px méretű thumbnail készítés
(Tipp: ajánlatos csupán a telefonmemóriát használni, és hanyagoljuk a Google szinkronizálást a névjegyeknél, így nálam teljes méretű hívóképeket állított vissza a Titanium, szemben a korábbi 96px-el szemben.)Híváslista:
dátum formátum "magyarítása"framework.jar:
Mediascanner deep-sleep hiba javítása (XDA szerint működik, szerintem éppen annyiszor ébred, de lehet, hogy a 3rd party alkalmazások miatt)Beállítások: (Dátum és idő)
dátum formátum hozzáadva
(év - hónap - nap - hét napja)A ROM eredeti, magyar nyelv nélküli változata itt megtalálható, itt pedig a G3N "transzformátor".
Aki már használja ennek a romnak a V2 magyarított verzióját, annak csak az V3 update-re van szüksége.
Letöltés (UPDATE - Csak V2 verzióra telepíthető!!!!):
UPDATE-Rocky_RS_v2.3-HU-V2_to_V3.zip
MD5: db54e4028cd883cd25337bfac8f801a2Letöltés (FULL V3 CSOMAG):
android_v4.1.2_Rocky_RS_v2.3-HU_v3.zip
MD5: d8486b3b2cec9a2b5fef329cc553b5c3A rom csak és kizárólag Apeelme féle CWM 6.0.2.8-ból és a TWRP 2.4.1.0 (vagy ennél nagyobb ver.) telepíthető!
-
gabika318
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #5234 üzenetére
Nincs, ezeket tudja:
-
gabika318
aktív tag
Már fent van a needrom-on a G3 Quad:
http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3q/ -
gabika318
aktív tag
válasz
pazirezz #5176 üzenetére
Az OGBattery Mod valóban benne van az orosz romban, én raktam bele... A Numas theme is benne van, de ne haragudjatok, mostanában nagyon sok a meló, így nem tudom minden nap követni a topicot.
Az OGBattery Mod-hoz nem csak a Settings.apk-t, hanem a SystemUI.apk-t is módosítani kell. Az OGbattery PC változata ezt megteszi helyetted.Ha a saját magad által használt romodhoz kell, és nem boldogulsz vele, küldd el a:
systemui.apk és settings.apk fájlodat a system/app/ mappából, módosítom neked. -
gabika318
aktív tag
Újfent csináltam a G3-al éjszaka egy alvás tesztet, továbbra is serényen bújom orosz barátaink szakmai topicjait is (china-iphone.ru - 4pda) és tovább csiszolgattam az általa magyarított/tovább moddolt orosz rocky_rs féle rom-ot. Gyakorlatilag 8 óra alatt egyszer ébredt a teló a gyári akku stat szerint, a BatteryStats szerint pedig a 8 órás alvás alatt evett 4% akkut, CPU Spy szerint a 8 órából 3 percet pörgött 1000 Mhz-en, de ebben benne van a nyomkodás a képernyő esti kikapcsolása és a reggeli bekapcs. + screenshotok is.
-
gabika318
aktív tag
válasz
gabika318 #4668 üzenetére
tgeeb92 talált egy hibát az orosz romban, az android billentyűzet FC-vel leáll. Nem is vettem észer mert mellette ott van az Xperia és az AnySoft billentyűzet is.
Itt a javítás:
FIX_KEYBOARD-android_v4.1.2_Rocky_RS_v2.3-HU.zipHa a továbbiakban nincs szükséged az Android Billentyűzetre, csak töröld a ZIP-ből, a \system\app\LatinIME.apk fájlt. A régi hibás apk-t és annak beállításait így is törli a script.
A javítás CWM 6.0.2.8 -ból telepíthető.
Kösz tgeeb92 !!!
-
gabika318
aktív tag
Lidl:
"Akkor az update-et elég feltenni, és nem veszik el semmi beállítás? (persze backup lesz elötte)"teszteltem a teljes és az update-t csomagot is (vagy 100x ....
)
Simán csak rakd fel az update-t, persze wipe cache és wipe dalvik a bizt. kedvéért, de nálam ezek nélkül is tökéletes volt a tesztek során. -
gabika318
aktív tag
Tovább csiszolgattam az orosz romot. (Rocky_rs v2.3) Az előző verzióm itt található.
Android 4.1.2 Rocky_rs v2.3 - HU - V2
Ver. 1.
Ver. 2.A mostani módosítás, az előzőhöz képest, a következő változtatásokat tartalmazza:
Update scriptből kivettem a recovery cserét
Taskmanager visszahelyezve
Fordítási hiányosságok javítása: napok, beállítások
Gyári visszaállítás letiltva
Gyári launcher módosítások:
4x5 elrendezésű képernyő 4x4 helyett
50%-ban átlátszó alkalmazástár
7 db képernyő 5 helyett
OGBatteryMod, melyet a Megjelenítés / Akku stílus alatt lehet elérni
YGPS a Helyhozzáférés menüben
Apex 2.0.2 és Apex Notifier
Boot és Shut animációEgyenlőre ennyi, nálam kb. 1 hete betonstabilan muzsikál a rom. GPS teljesen átlagos: szabad téren 9-10 mp a fix, 8-9 holddal, 10-12 méter pontosság. Beton épületek között, 40-60 mp a fix, 6 holddal, 30-50 méter pontosság. Ez azért nem irányadó kb. 3-4x teszteltem a GPS-t.
A ROM eredeti, magyar nyelv nélküli változata itt megtalálható, itt pedig a G3N "transzformátor".
Aki már használja ennek a romnak a magyarított verzióját, annak scak az update-re van szüksége.
Letöltés (UPDATE):
UPDATE-Rocky_RS_v2.3-HU.zip
MD5: 39bd0182e5bd51342dd4707d5d5f8925Letöltés (FULL CSOMAG):
android_v4.1.2_Rocky_RS_v2.3-HU_v2.zip
MD5: f97615ace9cca32ce8bcdba5b46f1f32A rom csak és kizárólag Apeelme féle CWM 6.0.2.8-ból telepíthető! Mással nem próbáltam, ti se tegyétek! Csak akkor kezdj neki, ha kéznél van egy működő FlashTool.
(pár usernél megfeküdt a mobil, a jó ég tudja miért....) -
gabika318
aktív tag
Na ismét egy pofás boot animáció. CWM-ből telepíthető. Ha ugyanezt az animációt szeretnéd használni kikapcsoláskor, csak húzd ki a ZIP-ből, a \system\media\bootanimation.zip fájlt és nevezd át shutanimation.zip-ra, majd másold vissza.
Gyári animáció
Jiayu-BootLogoAnim-Stock.zip -
gabika318
aktív tag
válasz
francizj #4550 üzenetére
Szia!
Itt egy kis videohelp:
Jiayu G3 : How to root your device
How to root JIAYU G3 + Working recovery Mode
Szerk: közben megelőztek, a drivert és a programot belinkelték
-
gabika318
aktív tag
Nálam mutatott 100%-t, és ahogy írtam bitang gyorsan töltődik, bár ennek nem tudom van-e köze a custom romhoz. Előtte ICS-nél, amúgy sem értettem 90%-nál miért volt zöld a led, hiszen 100-nál van feltöltve az akku. Ennél így is van ez megoldva, már csak az kell, hogy ki is jelezze a 100%-ot.
-
gabika318
aktív tag
válasz
#40993792 #4506 üzenetére
Köszi szépen!
Itt még találtam pár infót:
http://mobilarena.hu/tema/akai_pha-3850_es_pha-5800_mobiltelefonok/hsz_101-101.html -
gabika318
aktív tag
Amúgy az ún. Factory Mode-val lehet valamit kezdeni, ha megcsuklik a teló??? A Power / Vol- gombkombinációra gondoltam. Kipróbáltam, de sajnos nekem az kínai, nem tudom értelmezni a menüpontokat, így inkább nem piszkáltam (akku kivesz). Ha valakinek ez angol nyelvű dobhatna egy képet róla, kíváncsi vagyok.
-
gabika318
aktív tag
-
-
gabika318
aktív tag
Követted ezt a leírást?
MTK 6577 USB VCOM driver telepítése - Windows7
Valószínüleg a SP Flashtool verzió nem lesz jó.
Használd ezt: V3.1244.0.sn85+ USBdeview-ben törölj minden androidos drivert
-
gabika318
aktív tag
Szerintem az SP flashtool nem biztos hogy szereti az ékezetes-szóközös elérési utakat.
Csinálj egy C:\X és egy C:\Y mappát.
Az X-be másold be az SP flashtool-t, az Y-ba pedig a recovery-t meg a scattert.Más: (orosz rom)
Éjszaka nyomtam egy resetet a CPU Spy óráján, hogy lemérjem mennyit alszik a telefon. Kijelző lekapcs, 7 órát mértem és reggel megnéztem, a CPU Spy szerint folyamatosan Deep Sleep-be volt. Viszont a gyári akksi fogyasztás jelző pedig azt írta, hogy rengetegszer felébredt.... ???? Az akksi max. 3-5%-ot merült. -
gabika318
aktív tag
válasz
hevizms #4461 üzenetére
Van megoldás! (szerintem) Wondershare_MobileGoForAndroid_3_0_3_196.rar
Ha ezt telepited és összedugod a telóval a gépet, a gépen keresztül tudsz telepiteni. Nem kell kliens a telóra, azt is felrakja maga. Nem linkelhetek warezt, google a barátod.... Ha kell a MobileUncle apk, küldöm. -
gabika318
aktív tag
válasz
hevizms #4459 üzenetére
Ez csak egy ötlet, de próbáld meg olyan gépen, ami még soha nem látott android telefont. Nálam (win7) csak és kizárólag az első alkalommal ment az SP flash, azóta sem megy akárhogy nyúzom, de legalább van CWM.
Így azért mindig nagy kő esik le a szívemről ha romcsere után meglátom a JIAYU logót....
-
gabika318
aktív tag
válasz
Sir Riccio #4456 üzenetére
Most már kicsit húzom a seggem, mert én tettem közzé a romot.... Bár 2 usertől kaptam visszajelzést, hogy semmi gond + nálam is tökéletesen szuperál.... Na meg nagyon sok orosz user ezt használja. Ami a lényeg Apeelme féle CWM 6.0.2.8 Recovery-t használjatok, mielőtt felteszitek.... mert a script mindenképpen cserélni fogja erre.
-
gabika318
aktív tag
Ahogy írtam CWM 6.0.2.8-at tartalmaz és azt is rakja fel, ha nem akarsz rec-t cserélni töröld a recovery.img-t és töröld a \META-INF\com\google\android\updater-script, 137-138. sorát.
Igazából nem értem, hogy lehet, hogy csak nálam és Apeelme-nél működik rendesen...
Előtte ICS vagy JB volt fenn? Nem mintha számítana csak érdekel. -
gabika318
aktív tag
válasz
bagkri01 #4426 üzenetére
Ezek szerint nálad sem ment rendesen az orosz rom???
Nekem két héten belül kétszer kellett SIM-et cserélnem, hogy egyátalán a gyári JB működjön....
Az első egy 10 éves nagy chip-es volt, a második microsim, de gyári hibás, nem ment a mobilnet.Amúgy ICS alatt a régi kártyával csak a mobilnetem nem ment.
Ez az új kártyám, ez pöpecül működik, végre....
-
gabika318
aktív tag
válasz
hevizms #4424 üzenetére
A leírásba linkeltem az eredeti Rocky_RS rom-ot. Nézd meg azzal is, ha még van kedved.
Eredeti orosz rom: G3_MOD_4.1.2_v2.3.zip -
gabika318
aktív tag
Elfelejtettem irni, tartalmaz xperia billentyüzetet is az orosz rom, de ha kell megvan külön is, telepíthetö zipben.
-
gabika318
aktív tag
válasz
gabika318 #4402 üzenetére
Már kicsúsztam az időből, most így nézünk ki:
A másik furcsaság amit találtam ebben a romban:
ICS alatt volt a külső SD kártya és kész. A belső 2,5GB területtel igazából nem lehetett kezdeni semmit, legalábbis user oldalról. Aztán nálam jártasabbak elmagyarázták, hogy ez miért van, és hogy ez azért jó dolog. A TC is látta, hogy van de nem lehetett íni, sem olvasni.Viszont ennél a romnál írható ez a 2,5GB terület, sőt már a Total Commander is beolvassa. + a teló is bekapcsoláskor az értesítősávban írja az a külső sd + a telefonmemória (2,5GB) felkészítését is. Míg korábban ICS alatt csak a külső SD-t látta/olvasta/írta.
Nem tudom ez JB sajátosság vagy ROM buhera következménye?
-
gabika318
aktív tag
Mostanában napi szinten olvasom orosz barátaink G3-al kapcsolatos topicjait, google sgítségével:
http://forum.china-iphone.ru/jiayu-g3-proshivki-t24715.html
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=398896Két napja úgy döntöttem, hogy én is átnyergelek 4.0.4-ről JB-re, Rocky_RS 2.3 ROM-ját találtam szimpatikusnak.
A ROM eredetije itt megtalálható, itt pedig a G3N "transzformátor".A romot áthúztam Jbart-tal és egy pár dolgot módosítottam:
Eltávolítottam a data/app mappából ezeket:
com.keramidas.TitaniumBackup-1.apk
com.bvalosek.cpuspy.realgpp-1.apk
com.freeman42.app4pda-1.apk
com.omichsoft.taskmanager-1.apk
com.picsel.tgv.app.smartoffice-1.apk
com.skype.raider-1.apk
com.teamboid.adbwireless-1.apk
org.adaway-1.apk
pl.solidexplorer-2.apk
SolidExplorerUnlocker.apkHozzáadtam ezeket:
AnySoftKeyboard.apk
com.adobe.flashplayer-2.apk
ContactsBackupUltimate.apk
FileManager.apk
MagyarAnySoftKeyboard.apk
mobileuncle.toolbox.apk
opera.browser.apk
SuperBackup.apk
TitaniumBackup.apkBootlogo: Jiayu G4
Startup és Shutdown animáció: Jiayu G4
Recovery: TWRP 2.4.4.0 lecserélve CWM 6.0.2.8 By Apeelmesystem mappa:
Hozzáadva: Apeelme féle APN lista
SuperSU lecserélve Superuser-re
Akkuikon lecserélve egyedi kör alakúra
GoogleQuickSearchBox.apk eltávolítva
Laucher2.apk visszahelyezve (Gyári launcher)A ROM alapban nem tudja a Vol +/- ébresztést, erre itt van egy Ervius féle patch, tökéletesen működik ezzel a rommal is.
A ROM-ban megtalálható az APEX Launcher, amelynek beállításait a Megjelenés menüpontba is beépített a készítő. Személy szerint én megszoktam a 4.0.4 alatt a Xperia Z launcherét, ezért itt is ezt használom.
CWM-ből telepíthető. Előtte BACKUP + WIPE + FORMAT SYSTEM!
A magyarított ROM letölthető itt:
android_v4.1.2_Rocky_RS_v2.3.zip
MD5: dcae30c8368194d7fa3df1196f741713További képek itt találhatóak:
https://picasaweb.google.com/109847264209575777850/JiayuG3RockyRS23A ROM "alvásáról" és akkuidejéről még nem tudok nyilatkozni, használom, aztán meglátjuk, ha nem jön be megy vissza a jól megszokott Apeelme féle ICS ROM.
A ROM eredeti rendszer és design módosításainak leírását megtalálod ezen az orosz linken, ezzel most nem terhelném a topicot.
-
gabika318
aktív tag
válasz
gabika318 #4363 üzenetére
Oppsz, megbukott elég hamar a 4.2.2-nek írt rom:
Találomra kinyitottam a Settings.apk és ez a verziója:
4.1.2-eng.mshuai.1365744724Phone.apk úgyszintén....
4.1.2-eng.mshuai.1365744724Szóval kici kínai nagyot gondolt.... Nem értem ennyi erővel írhatott volna 999.999.999 verziót is a build.prop-ba. Minek a parasztvakítás....
Bodz:
Holnap feltöltöm a Mediafire-ra. Előre jelezném, hogy rootolni nem tudtam. Amúgy teljesen és alapban tartalmazza a magyar nyelvet. -
gabika318
aktív tag
válasz
apeelme #4359 üzenetére
Ezek a hibák az Android 4.2.2-nél is jelen vannak???? Mert én találtam ilyet Jiayu G3-ra..... MoguOS, tud magyarul, csak totál tele van pakolva kínai alkalmazásokkal. Teszteltem...
Már ha lehet hinni a build.prop-nak....ro.build.version.release=4.2.2
ro.build.date=Fri Jan 18 11:56:23 CST 2013
ro.build.date.utc=1358481383
ro.build.type=user
ro.build.user=scm
ro.build.host=vanzo64
ro.build.tags=test-keys
ro.product.model=JiaYu-G3
ro.product.brand=JIAYU
ro.product.name=palona
ro.product.device=JiaYu G3
ro.product.board=JiaYu
ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a
ro.product.cpu.abi2=armeabi
ro.product.manufacturer=JYT
ro.product.locale.language=zh
ro.product.locale.region=RU
ro.wifi.channels=
ro.board.platform=MT77_H928 -
gabika318
aktív tag
Ha a jBart-al áthúzott MIUI rom-hoz feltelepíted a Set Locale and Language alkalmazást és beállítod a magyart, akkor 99%-osan magyar lesz a felület, próbáltam.
Amikor teszteltem nálam nem kért PUK kódot, bár az én sim kártyámon PIN kód sincs nem tudom számít-e.
-
gabika318
aktív tag
Én teszteltem g3-n. Szokni kell a felületet, google play-ből csak a "módositott" működött, a sima 403 hibával nem töltött le semmit. Set locale program kell a jbart után, de így már 99% magyar. Root jogokat maga a rendszer kezeli. Nálam 10 percig volt fenn, még mindig nem találtam az Apeelme 404nél jobban használható romot, pedig szinte napi szinten feldobok valamit egy teszt erejéig.
-
gabika318
aktív tag
válasz
apeelme #4287 üzenetére
Valóban a videó alapján is Lewa a gyári launcher. Én igazából nem tudom mit kell keresni benne. Ha kell megosztom veled csak a launchert, próbáltam sima ICS alatt is működik. Persze már töröltem.
LewaLauncherX.apk -
gabika318
aktív tag
A napokban nézegettem a G4 romokat és meglepődve tapasztaltam, hogy Lewa Launcher van benne.
Elvileg a gyári romot találtam meg ha valakit érdekel (Yabe):
MP_mt89_v8_g4h_jyt_jb2_sw_20130502-201925_zhongyetao_PC(1).zipMeg ha már a romot néztem, kinyúltam belőle a boot logót/animációt, egész pofás:
Letölthető itt: http://www.mediafire.com/?6g3p6s7naxyuhyx
-
gabika318
aktív tag
válasz
gabika318 #4159 üzenetére
Kicsúsztam az időből, átnéztem az eredeti és a módosított framework fájlt, ezek a módosítások:
\res\values\integers.xml
EREDETI
<integer name="config_criticalBatteryWarningLevel">4</integer>
<integer name="config_lowBatteryWarningLevel">15</integer>
<integer name="config_lowBatteryCloseWarningLevel">20</integer>MÓDOSÍTOTT
<integer name="config_criticalBatteryWarningLevel">0</integer>
<integer name="config_lowBatteryWarningLevel">0</integer>
<integer name="config_lowBatteryCloseWarningLevel">0</integer>Ennyitől "meggyógyulna" a deepsleep hiba????
-
gabika318
aktív tag
A Jiayu spanyol elvileg hivatalos oldalán megtalálható
a JB deepsleep javítás: -
gabika318
aktív tag
Akku kijelzés módosítása.
A használatkor kapcsold ki az Akku menünél a %-os kijelzést.Ez a verzió nem tartalmazza Apeelme ezen módosításait:
BatteryMod_FullCircle-Gab.zipEz a verzió tartalmazza Apeelme ezen módosításait:
BatteryMod_FullCircle-WithApeelmeMod.zipVisszaállítás (eredeti SystemUI)
StatusBar_Original_SystemUI.zipCMW-ből telepíthető. Csak ICS-re!
-
gabika318
aktív tag
Nálam ismét előtérbe került a töltő tesztelgetés:
A "gyári" kína töltővel meghülyült az érintő.
Ezután rendeltem egy HTC TC E250 töltőt, de ez sem volt az igazi, pedig 1A a kimenője....
6-8 óra alatt töltött 25-ről 100-ra.A napokban megtaláltam anyám használaton kívüli 1 Ft-os Voda xxx típusú telefonját.
Ennek a töltője:ZTE Travel Charger
Input: 200 mA
Output: 700 mAA kis szutyi telefon, ránézésre még alapabb töltője durván 4 óra alatt töltött 25-ről 100-ra.
-
gabika318
aktív tag
válasz
apeelme #3973 üzenetére
Ja már látom: CyanogenMod 10 - APN frissítés
Köszi.
-
gabika318
aktív tag
válasz
Drbonci #3908 üzenetére
Apeelme féle 4.0.4 romon teszteltem, de közben rájöttem, hogy annyira nem jó ötlet az átlátszó statusbar, mert nagyon sok alkalmazásnak fehér a háttere és így elég béna, mert akkor a statusbar is fehér. Megnézem inkább, hogy csak a launcherben lehet-e változtatni a statusbar-t.
-
gabika318
aktív tag
StatusBar módosításaim:
Teljesen átlátszó statusbar
http://www.mediafire.com/?q7pja6x3joj6f76Félig átlátszó statusbar
http://www.mediafire.com/?pcq3vgx51u91jqxEredeti SystemUI
http://www.mediafire.com/?h6kqf9qrqvx5q3k!!!CSAK 4.0.4 RENDSZERRE!!! CWM-ből telepíthető!
Saját barkácsolás, leírás alapján...Figyelem!
A modósítás nem tartalmazza Apeelme ezen módosítását:
http://g3jiayu.blogspot.hu/2013/04/ertesitesi-terulet-es-allapotsor.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Synology NAS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asztrofotózás
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xbox Series X|S
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest