Hirdetés
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tails111
aktív tag
válasz junior11 #730 üzenetére
Igen csak a defender volt aktív. Hogy pontosan mi is történt csak a fiam tudja. Én később értem haza szólt hogy valami nem ok. Annyit mondott mikor elindította telepítést brutálisan dolgozott a gép. Gondolom a titkosítás az adatokon ekkor történt meg. Lehúztam a netről próbáltam kideríteni mi történt. A titkosítás gyorsan kiderült hisz semmit nem lehetett megnyitni. Mivel pár word dokumentumon kívül miden le volt mentve újra raktam a gépet. A google fiók jelszócserét kért illetéktelen belépés miatt. 2 másik fiók adathalász tevékenység miatt felfüggesztettek. Az OTP többszöri sikertelen belépés miatt 24 órára felfüggesztette a netbank belépést.
Banki jelszó nem volt tárolva a jelszavak között ezt soha nem engedtem neki. Viszont az OTP egy ideje a jelszó mellett nem azonosítót hanem email címet kér belépésnél ezt megjegyezte a böngésző. Felhívtam az OTP-t cseréltem email címet. Természetesen a telefonos hitelesítés itt már jó ideje aktív.Az érintett email címről átregisztráltam minden fontos fiókot egy másik email címre. Ekkor jött a jelzés az érintett fiókba hogy 40db belépési azonosító kikerült. ezek nagyrészt webshop vagy fórum regisztrációk voltak. Cseréltem a jelszavakat ,amit nem használtam töröltem a fiók regisztrációt. Szóval eseménydús volt az elmúlt időszak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest