Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz merqree #1349 üzenetére
Nem olcsó, de mivel jár ingyen a Panda Security szoftverhez már több mint 10 éve, ezért ez nekem ingyen van és akárhány darab eszközre rárakhatom: annyi a limit, amennyi a Panda Security szoftverének a limitje. Nekem 5 gépre van megvéve a Panda Dome Premium, de azt is akkor szoktam venni, amikor nagy kedvezmény van rá: minimum 50% kedvezmény, de van amikor ennél többet sikerül beszerezni. Nekem 2024-ben 20.160 forintba került 5 gépre 1 év előfizetéssel a Panda Dome Premium. Ha nem kell a VPN, akkor elég lenne a Panda Dome Complete, mert az is tartalmazza a Password Depot szoftvert: ezt azért tudom, mert amikor nem akartam VPN-t, akkor ez volt az előfizetés.
Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest