- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem tetszik az új flipp, de a razr 40 ultra szerintem jobban néz ki, ez olyan még most is nekem, mintha az razr-t nem fejezték volna be, és félúton abba hagyták volna a fejlesztést, mármint külsőre.
Végre normálisan össze lehet csukni mint a többi kagyló telót, egy kipróbálást mindenképpen megér szerintem, bár inkább a fold mellé tettem le a voksom első körben.OnePlus 13 GLOBAL 12/512GB és Iphone 12 Por Max eladó.!!!
-
Ilyen-olyan infók is vannak, szerintem érdemes írni egy emailt a Samsungnal közvetlen.
Amikor én vittem be garis ügy miatt szervizbe (fél éve kb), ott nekem azt mondták, hogy első évben ingyen cserélik egyszer.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ez nem csak mendemonda, hogy gariban cserélik? Más fórumokon azt olvastam, hogy sehol nem vállalta a Samsung szervize.
Flip 3-ról 4 hónap alatt elkezdett leválni, utana anélkül használtam, sokkal jobb lett a tapintása is. Fél évvel később aztán elkezdett repedezni középen a kijelző, már nem tudom, hogy ezt okozhatta-e a fólia hiánya.
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
-
A fólia az enyémen is kb fél év után feljött (már a második, Flip3), de ez itt már nem a kijelző része, sima vedofolia, anélkül is lehet használni .
De első évben ingyen cserélik egyszer.
Topikjában volt, akinek egy évig is bírta.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
válasz
Evil Snowman #61 üzenetére
meg szabad kérdeznem, mennyi ideje használta a telefont? nagyon tetszenek a flip telefonok de pont az ilyen esetek miatt nem merek még váltani
-
válasz
victory92hun #57 üzenetére
Egy újabb önértékelési zavaros egyén aki azt hiszi, hogy attól valaki a nagy világban, hogy milyen telefonja van.
A cikket köszönjük. Mondjuk párom Flip 3-ma most megy szervizbe, mert kezd feljönni középen a védő fólia. -
válasz
Miert nem a Motorola csoportban osztod az iget? Csak egy szimpla kerdes volt, ne huzd majd fel magadat..
-
válasz
"tessék bazmeg"
Vegyél vissza légyszíves, ebben a topikban rajtad kívül mindenki kulturáltan fórumozik.
"neked a hagyományos szar jön be"
Látom, megy a flame keltés. Köszönjük, ebből sem kérünk.
A Razr 5G már a megjelenésekor is harmatos volt, 2020-ban 423 ezer Ft-ért csak Snapdragon 765G fért bele, 2800 mAh-s akkumulátor, BT 5.0, WiFi 6 pedig sehol. Nagyon rossz ár-érték arányú telefon volt.
Egy olyan zsanértechnológiát alkalmaztak, ami a jelek szerint problémás volt, mert az utódok már így néznek ki:
Razr 2022:
Razr 40 Ultra: -
válasz
Ott van és látszik is tisztán, csak kicsit kevésbé, mint a Flipeken.
-
nem is neked lett küldve, egy úriember volt rá kiváncsi feketében látszik e hajlás, tessék bazmeg nem, nem az hogy rávagyok izgulva megmutattam hogy ilyen, mert nagyon kevés ember van aki ilyennel mászkál, elhiszem neked a hagyományos szar jön be, nekem ez
-
válasz
victory92hun #55 üzenetére
Értjük, látjuk, hogy nagyon rá vagy izgulva a Moto telefonokra, jó cuccok valóban, de felesleges róla mindenféle képet/videót behajigálnod.
-
ez a 2020-as Razr 5G
-
-
nem írsz hülyeséget, pont ez volt a dilemmám. De közben találtam némi jó hírt, szóval talán mégsincs minden veszve:
https://www.sammobile.com/news/exclusive-galaxy-z-flip-5-cover-display-optimized-google-apps/
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
A Samsung döntése volt, hogy nem engedi ki az appokat a külső képernyőre, pedig az lenne az igazi. Egyetlen telefontípus miatt nem hiszem, hogy a Google nekiáll Maps Widgetet fejleszteni, vagy a Waze belebonyolódik ebbe, szerintem nagy ziccert hagyott ki a Samsung. A Motorola megoldotta a külső futtatást.
-
Navigációra szeretném használni, Apple Musicra, Youtube musicra, Webex chatre, Beamer chatre, meg sok más appra, amihez sohasem fog normális widget készülni.
Azt hiszem, a külső kijelző gyakoribb használatával sok üzemidőt lehetne megtakarítani. Videókat és képeket biztosan nem azon néznék.
A korai jóslatokban volt szó a hajlat eltűnéséről egy olyan mechanikával, ami egyenesre nyomja a kijelzőt kinyitva, de valószínűleg azt a merevítést nem bírná még a jelenlegi technológia.[ Szerkesztve ]
-
A Z Flip3 üzemideje nem nagy eresztés, mindössze 3300 mAh-s benne az akksi és a Snapdragon 888 sem az energiatakarékosságáról híres. A Z Flip4 ebből a szempontból sokat fejlődött, +400 mAh és jóval takarékosabb 8+ Gen 1 SoC (közepesen intenzív használat mellett is simán kibír egy napot). Nyilván a Flip5 külső kijelzője többet fog zabálni, de ezt ellensúlyozza majd a még energiatakrékosabb 8 Gen 2.
Eltűnő hajlat a belső kijelzőn? Sosem volt róla szó, hogy a Samsung meg tudja oldani, másnak sem sikerült eddig. Nem tart még itt a technológia.
Arról pedig semmit sem tudunk egyelőre, hogy változtattak-e valamit a kijelzőtechnológián, tartósabb lesz-e hosszútávon, vagy sem.
Nincs szükséged a résmentes záródásra, pedig szerintem esztétikailag (is) nagyon fontos előrelépés.
A külső kijelzőn mit szeretnél csinálni? Videózni, mint victory92hun a 2,7"-es panelen? Ne viccelj már...
-
13 év iPhone-ozás után meguntam az egészet és a Flip 3 miatt váltottam Samsungra. Másfél év után elkezdett repedni a kijelzőm középen, még épp el tudtam adni, persze már ár alatt. Váltottam S23-ra, de csak azért, hogy könnyen visszaválthassak majd a Flip 5-re, ha végre megérkezik. Vártam mint a messiást, de eléggé csalódott vagyok.
Amit vártam:
- eltűnő hajlat a nyitott kijelzőn
- forradalmasított technológia, ami miatt nem törik ketté a kijelző
- sokkal jobb akkuidőHát, ez 3/0. Amire semmi szükségem nem volt: teljes záródás és csak widgetekkel használható nagyobb külső kijelző....
-
válasz
victory92hun #20 üzenetére
Esetleg fekete háttérel lehetne? Akkor lehet kiderülnének a turpisságok
-
"csak náluk eddig is alapvetés volt, hogy ha már karcolódik a kijelző akkor ne férjen be a két fele közé egy kavics, vagy bármi apró tárgy"
Elnézést, rossz kontextusba helyeztem a mondatot, ennek megfelelően módosítom a válaszomat:
"Dehogy volt. A P50 Pocket nem vízálló. A Mate Xs sem. A Mate X2 sem. A 2023-as Mate X3 már IPX8 tanúsítvánnyal rendelkezik, csakúgy, mint a Galaxy Flip4/Fold4, vagy a Galaxy Flip5/Fold5. Tehát a Huawei idén tudta csak a vízállóságot produkálni, a Samsung már tavaly is." -
"a Huaweinek is van már vízálló hajlítható mobilja, csak náluk eddig is alapvetés volt"
Dehogy volt. A P50 Pocket nem vízálló. A Mate Xs sem. A Mate X2 sem. A 2023-as Mate X3 már IPX8 tanúsítvánnyal rendelkezik, csakúgy, mint a Galaxy Flip4/Fold4, vagy a Galaxy Flip5/Fold5. Tehát a Huawei idén tudta csak a vízállóságot produkálni, a Samsung már tavaly is. Ezen kívül nincs se GMS, se 5G. Egyik sem vetélytársa a Samsungnak.
"A GSMarénás üzemidőteszteket inkább hagyjuk, reális használat mellett nagyon más eredmények jönnek ki"
Azért a Z Flip4 és a Razr 2022 között tökéletesen megmutatja, hogy utóbbinak mennyivel gyengébb az üzemideje.
-
A GSMarénás üzemidőteszteket inkább hagyjuk, reális használat mellett nagyon más eredmények jönnek ki, mivel sosem csak videót nézel, vagy csak böngészel. TechNick szokott például eléggé valós körülményeket szimuláló teszteket csinálni, és amíg egy S23 Ultra a GSMarena szerint megelőzi az iPhone 14 Pro Maxot és nem kevéssel lehagyja a Honor Magic5 Prot üzemidőben, addig valós scenárióban mintkettőtől kikapott elég rendesen. Nyilván a Motorola nem üzemidőbajnok, de aki rendes, másfél-két napos üzemidőre vágyik, az úgysem a Flipek közt keresgél, 1 napra meg elég a Razr is, ha azt nézzük, hogy a iPhone Minik, de még az SE-k üzemidejéből sem lett közfelháborodás.
-
A Samsung eléggé kezd almásodni. Gyakorlatilag minden más gyártó képes volt eddig is tökéletesen záródó foldokat és flipeket gyártani, erre a Samsung 3-4 év késéssel innovációként bemutatja. Lehet mondani, hogy de ez vízálló, de a Huaweinek is van már vízálló hajlítható mobilja, csak náluk eddig is alapvetés volt, hogy ha már karcolódik a kijelző akkor ne férjen be a két fele közé egy kavics, vagy bármi apró tárgy.
-
válasz
victory92hun #20 üzenetére
Razr 2022:
-
Ha kell valakinek kupon kód írjon privátban. 1 kódom van.
MacBook Pro 16 M2 Pro & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
válasz
victory92hun #12 üzenetére
Csak tudod van egy lényeges különbség a két tavalyi flip modell között a Samsung javára.
-
válasz
Plazmacucci #21 üzenetére
Egy hajszálnyival sem lett rosszabb, mint az előző. Viszont végre résmentesen záródik.
-
A piaci rés az piaci rés.
Én csak egy példát mondtam.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Nekem tökre bejön ez a forma, de nem tudom, hogy mennyit kéne tapiznom a (belső) kijelzőt, hogy megszokjam azt a gagyi, puha felületet. És akkor a gyűrődésről még nem is beszéltünk. Szóval szép ez meg minden, de nekem még mindig olyan bétatesztelős megoldás ez a hajtogatósdi.
-
-
-
-
Megnyomogatva mind. Nem izgalmasak.
-
Mennyire látszik középen a csík nyitott állapotban?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Pedig elég evidens, nem olyan hosszú, így pl az ilyen rövidnadrágos időben, bringán tekerve se aggódóm, hogy kipotyog a zsebemből.
-
-
válasz
victory92hun #12 üzenetére
Már a korábbiakon is futtathatóak az alkalmazások a külsőn. Csak eddig nem nagyon volt értelme.
-
-
Külső nagy kijelzőt láttuk már a Motorola Razr 40 Ultrán is. Semmi érdekeset nem tud felmutatni az utóbbi időben a Samsung.
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
A Z Flip4 nyitóára 480 ezer Ft (8/128 GB) és 500 ezer Ft (8/256 GB) volt. Tehát kijelenthető, hogy az új generáció kedvezőbb árat kapott, mert a 8/256 GB-os verzió 10 ezer Ft-tal olcsóbb lett.
Amiben fejlődött a Flip5 az elődhöz képest (a teljesség igénye nélkül):
nagyobb külső kijelző (1,9" helyett 3,4")
8+ Gen 1 helyett 8 Gen 2 SoC
UFS 3.1 helyett UFS 4.0
BT 5.2 helyett 5.3[ Szerkesztve ]
-
még mindig nem vágom, miért akkora trúváj, hogy fele akkora (felületen), de közben kétszer akkora (vastagságra). persze, én zsebben szeretem hordani a telefont.
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
Nekem a mappa alakú kijelző nem adja. De érdekes itt még egy fujjolós kommentet sem láttam, hol vanak most azok az emberek akik vérszemet kapnak a notch-tól meg a hole punch kamerától?
Másrészről Z Flip 3 369.990 Ft-on indított, 4-es széria azt hiszem 429.990 Ft-on, ez pedig 489.990 Ft, ok értem, hogy gyengült a Forint meg az általános infláció, de akkor is ez egy ~30%-os emelés, a kijelző, kamera meg kb. semmit sem javultak, de még egy minimálisan több RAM sem jutott be...
-
-
válasz
Luck Dragon #2 üzenetére
Csak az akkumulátor szerintem kicsit kevés lesz ide. Pláne hogy a külső kijelző is nőtt, persze a Gen.2 valamivel takarékosabb. Viszont az ára miatt én is az Ultra felé mennék.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
Összecsukva tetszik és a mappa dizájn is bejön de kinyitva nekem nem adja. Tényleg nem értem azokat akik inkább ezt veszik mint egy s23 ultrát ami mindenben jobb. Kb csak a szük nacis kiscsajokat értem akiknek nulla a zsebük esetleg de még oda is befér egy nagy telo általában valahogy... Táskába meg szintén. De virágozzék minden virág ha valakinek ez kell hát legyen.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Tetszetős ez az új Flip ismét, főleg ezzel az új külső kijelzővel.
-
-
Jól áll neki a megnövekedett kijelző.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Köszönjük a gyors cikket, mindjárt egy javítást kérek: "láthatóan az idei Fold legnagyobb dobása a külső kijelző igen látványos növekedése" nem inkább a Flipé?
Straight outta Compton
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung kettéhajtható telefonjánál végre a külső kijelző mérete is megnőtt, de az új zsanér miatt az összecsukhatóság is javult.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest