- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #19100 üzenetére
Ha azt a téves konklúziót vonja le, hogy de jól leosztott, hogy még vissza sem tudok szólni, akkor nem feltétlen
Pl felbátoríthatja, és elkezdhet trollkodni a fórumon (bár akkor már lehet moderátornak szólni).
-
törölt tag
Ha letiltok egy felhasználót, hogy ne tudjon nekem privát üzenetet küldeni, az feltűnik neki, vagy a rendszer úgy jelzi ki, hogy továbbra is megkaptam?! Csak mert nem teljesen mindegy, hogy abban a hitben él, hogy nem tudok rá reagálni, vagy pedig abban a tudatban, hogy le van ejtve
Megtalált egy szánalmas régi rajongóm
-
törölt tag
- egyébként amik saját szerverről mennek azok általában átcsúsznak...
-
törölt tag
válasz
Winner_hun #15941 üzenetére
Nem játszunk ilyet :)
-
törölt tag
Nos én úgy akartam - és úgyis csináltam -, hogy lezártam az előző Nicket teljesen a törlése végbement, majd pár nappal később regisztráltam le ezt - azaz ma. Így sosem volt egyszerre egyidőben két Nickem. Sőt az elmúlt 10+ évben ez most a második. Kellett már a frissítés.
-
törölt tag
Üdv!
A szabályzatban ez áll:
Pár nappal ezelőtt a negyedik pont fényében töröltem a régi nevemet. Tehát már nem létezett felhasználóm napok óta, mikor is ma ezt a jelenlegit leregisztráltam. Így tehát ennek fényében nem sérült az egy felhasználó 1 nic szabály. Az ok a váltásra az volt, hogy jobbnak láttam új néven megjelenni, sima Nick váltásnál, mert ott látszik mindenki számára, hogy ki voltam előzőleg. Amit viszont nem szerettem volna, sokan zargattak privátban is stb... a kérdés, hogy maradhat e így a Nick vagy angolosan távozzak?
Ha az utóbbi távozok magamtól.
Aktív témák
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest