Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Panther-D
PH! technikus
válasz
DigitXT
üzenetére
A sorköz nem lett nagyobb, mint a normális, csak a második sorba olyan smiley-t tettél amitől magasabb lett a második sor. Ezért tűnt nagyobbnak. Próbáld ki smiley nélkül.
Tudom hogy én vagyok a feljesztő (jééé
), és éppen azért mondom konkrétan erre a javaslatra hogy nem, mert én sem tudom jelenleg hogy hogyan lehetne programozásliag megoldani. Nyilván neked, mint usernek, szintén nem kell tudni. De ha egyikünk sem tudja, akkor nem tudom megcsinálni, akárhányszor kéred. Gondolom ezt megérted.Azt pl. észreveheti a konverziónál, hogy meg volt nyitva egy inline kód, és hohó bekezdés kezdődik (miközben a megnyitott tag nem volt lezárva): zárja le automatice, majd a következő bekezdésnél nyissa meg újra. Na?
Az ötlet nagyon jó, nekem is eszembe jutott már a fejlesztés alatt is, csak megvalósítani nem nagyon tudom. Ennek igen egyszerű oka van: Először is bekezdésekre bontja a motor amit írtál, és utána azokkal külön foglalkozik (pont mint egy böngésző a HTML-lel). Ezek után a bekezdésben az [OFF] tag lezáró nélkül marad, és így invalid kódnak minősül, ergo nem konvertálhatom.
Az egyetlen megoldás amit látok az az, hogy nem nyitok implicit új bekezdést dupla enter esetén, ez viszont 99% hogy a Logoutos írások formázási színvonalának rovására menne.MOD: Aki a MOD-ot nem tudja használni, az jó eséllyen az előnézetet se tudná.

Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- BestBuy topik
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és éppen azért mondom konkrétan erre a javaslatra hogy nem, mert én sem tudom jelenleg hogy hogyan lehetne programozásliag megoldani. Nyilván neked, mint usernek, szintén nem kell tudni. De ha egyikünk sem tudja, akkor nem tudom megcsinálni, akárhányszor kéred. Gondolom ezt megérted.