Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Panther
üzenetére
Egyébként valszeg félreértetted a HSZ-em (legalábbis a lényege nem ment át): nem az újítások ill. a frankó lehetőségek ellen beszélek (habár a logoutra tény, hogy eddig nem írtam, de ki tudja, egyszer még az is előfordulhat
), egyszerűen van egy, a felhasználó szempontjából logikátlan működés, ami neked mint fejlesztőnek (a HTML szabvány ismerőjének, stb.) tök logikus (inline kód bla-bla). Rendben. De szerinted a felhasználót ez hol érdekli? (Te is voltál "sima" fórumozó anno, talán még emléxel.
) Mert mi történik? Kijelölt egy részt, OFF-ba tette, a motor nem konvertálta: jajj! Ennyit lát, nem többet. Ha neadjisten a motor úgy oldaná meg ezt, hogy bekezdésbe tenné neki, nem is venné észre, csak azt látná, hogy mindig működik.
Ennyi. (Ja és annyit hadd jegyezzek meg, hogy nem én hoztam elő a "hibát": én csak amellett érvelek, hogy a felhasználóbarátságot nagyívben lesz*rni nem biztos, hogy célravezető hosszútávon.
)
Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), egyszerűen van egy, a felhasználó szempontjából logikátlan működés, ami neked mint fejlesztőnek (a HTML szabvány ismerőjének, stb.) tök logikus (inline kód bla-bla). Rendben. De szerinted a felhasználót ez hol érdekli? (Te is voltál "sima" fórumozó anno, talán még emléxel.
) Mert mi történik? Kijelölt egy részt, OFF-ba tette, a motor nem konvertálta: jajj! Ennyit lát, nem többet. Ha neadjisten a motor úgy oldaná meg ezt, hogy bekezdésbe tenné neki, nem is venné észre, csak azt látná, hogy mindig működik.
Ennyi. (Ja és annyit hadd jegyezzek meg, hogy nem én hoztam elő a "hibát": én csak amellett érvelek, hogy a felhasználóbarátságot nagyívben lesz*rni nem biztos, hogy célravezető hosszútávon.
)