Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
Én egy olyat szeretnék kérdezni vagy ajánlani, hogy a jobboldali sávban ahol a kedvenceim, meg hasonló van nem e lehetne egy ''Saját topicjaim'' nevü címmel ellátott dolgot csinálni, amire ha rákattintok a fórumban lévő nevem álltal kreált összes topicot kilistázza, méghozzá azért, mert így az elfelejtett topicjaimat is vissza tudom keresni illetve bezáratni, mert feledésbe merült, vagy mert éppen aktuális lenne folytatni, csak már esetleg név alapján nem emlékszik rá az ember, és hát emiatt újat kell megint nyitni, szóval a lényeg az hogy csökkenteni lehetne a felesleges topicokat és a létezőket használni, illetve mégiscsak jó lenne néha az összes sajátot szemügyrevenni.
Szerintem sokan használnák! Ha lehet mondjatok róla véleményt, bár mindenképpen jó lenne szerintem.
Üdv ArmanD
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Assetto Corsa EVO
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest