- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Köszönöm szépen Nektek!
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Ha szeretném felülvizsgáltatni a kódom (html+css+js), azt hol tehetem meg? Kaptam a jó gyakorlat kialakítására útmutatót, de a mostani projektben nem lesz időm áttanulmányozni. Majd nyáron.
-
I02S3F
addikt
válasz
instantwater #7690 üzenetére
Most lehet mellébeszélek, de kalapáccsal szöget beütni, fúróval lyukat érdemes csinálni. Nem jól gondolom?
-
I02S3F
addikt
válasz
instantwater #7687 üzenetére
Abban tolom!
Nos egyenlőre szeretném a Frontend-et kipróbálni egy kis projektben. Tehát csak az alapokat akarom megtanulni*, az idő végett is. Egyenlőre tetszik!
*Még nem tudom, hogy az it-n belül milyen területtel akarok foglalkozni, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom azt, ami első ránézésre tetszik.
-
I02S3F
addikt
válasz
instantwater #7683 üzenetére
Ez qrvajó!
-
I02S3F
addikt
válasz
instantwater #7681 üzenetére
-
I02S3F
addikt
Hosszabb magyarázat nélkül, kezdésnek elég, ha a "firstName" példa szerinti nevezéktannal operálok? Rossz ez? Érdemes ezen változtatni?Még csak tanulok, de már az első projektemre készülök.
Lehet nem nevezéktan a neve, mert konkrétan a szavak összekapcsolására gondolok, ahogyan elnevezek változókat. De lehet ugyanaz. Este van, nincs kapacitásom utánanézni.
-
I02S3F
addikt
válasz
instantwater #7678 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Mivel JS-t tanulok, ezért mégegyszer nem akarom a Programozás topic-ot használni ezügyben.
Ebben a "value" érték mit csinál? Az én eszem járása szerint, ha behelyettesítem a "myFunction" függvényt a helyére, ahol meg van hívva, akkor a "value" 0 értéket kap, mert nincs ott a zárójel a "MyFunction" után ( "myFunction()" ).
-
I02S3F
addikt
válasz
hiperFizikus #7385 üzenetére
Ebben nem tudok segíteni. Még nem tanultam js-t.
-
I02S3F
addikt
válasz
hiperFizikus #7383 üzenetére
"regionális karakterezés" - Reguláris kifejezés helyesen.
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Olvastam, hogy van Google V8 JS Engine. Tehát a Firefox-nak is van sajátja. Miért írtak külön egyet (A Google) ? Hogy jobb és megfelelőbb legyen, mint az eddig megjelentek? Webfejlesztői szempontból mi a különbség? Programozás szempontjából?
-
I02S3F
addikt
Szeretném megköszönni a fentebbi válaszokat!
És a könyvet, meg különösen!
-
I02S3F
addikt
Nagyon off: Szerintem erős egyszerűsítés következménye az a kijelentés, hogy ez "nem nehéz", mert ez függ a korábbi tapasztalatoktól, hogy milyen nyelvekkel mennyit foglalkoztál, milyen terméket állítottál elő, mire használtad. Nem azt mondom, hogy amit írok ne tudnád, csak azt, hogy a "nehéz" - "nem nehéz" tapasztalás mögött számítanak a körülmények és felesleges egymás megállapításait kétségbe vonnuk (nem azt mondom, hogy te ezt teszed!). Szerintem nagyon is van helye a különböző véleményeknek. Csak bele kellene kérdeznünk ilyenkor a részletekbe.
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Javascriptben van dialógus ablak és üzenetablak. Miért nem találkozok velük böngészés közben? Idegesítőek? Elavultak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Keresünk dokkolókat
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged