Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Köszönöm szépen Nektek!
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Ha szeretném felülvizsgáltatni a kódom (html+css+js), azt hol tehetem meg? Kaptam a jó gyakorlat kialakítására útmutatót, de a mostani projektben nem lesz időm áttanulmányozni. Majd nyáron.
-
I02S3F
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
Most lehet mellébeszélek, de kalapáccsal szöget beütni, fúróval lyukat érdemes csinálni. Nem jól gondolom?
-
I02S3F
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
Abban tolom!
Nos egyenlőre szeretném a Frontend-et kipróbálni egy kis projektben. Tehát csak az alapokat akarom megtanulni*, az idő végett is. Egyenlőre tetszik!
*Még nem tudom, hogy az it-n belül milyen területtel akarok foglalkozni, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom azt, ami első ránézésre tetszik.
-
I02S3F
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
Ez qrvajó!
-
I02S3F
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
-
I02S3F
addikt
Hosszabb magyarázat nélkül, kezdésnek elég, ha a "firstName" példa szerinti nevezéktannal operálok? Rossz ez? Érdemes ezen változtatni?Még csak tanulok, de már az első projektemre készülök.
Lehet nem nevezéktan a neve, mert konkrétan a szavak összekapcsolására gondolok, ahogyan elnevezek változókat. De lehet ugyanaz. Este van, nincs kapacitásom utánanézni.
-
I02S3F
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Mivel JS-t tanulok, ezért mégegyszer nem akarom a Programozás topic-ot használni ezügyben.
Ebben a "value" érték mit csinál? Az én eszem járása szerint, ha behelyettesítem a "myFunction" függvényt a helyére, ahol meg van hívva, akkor a "value" 0 értéket kap, mert nincs ott a zárójel a "MyFunction" után ( "myFunction()" ).
-
I02S3F
addikt
válasz
hiperFizikus
üzenetére
Ebben nem tudok segíteni. Még nem tanultam js-t.
-
I02S3F
addikt
válasz
hiperFizikus
üzenetére
"regionális karakterezés" - Reguláris kifejezés helyesen.
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Olvastam, hogy van Google V8 JS Engine. Tehát a Firefox-nak is van sajátja. Miért írtak külön egyet (A Google) ? Hogy jobb és megfelelőbb legyen, mint az eddig megjelentek? Webfejlesztői szempontból mi a különbség? Programozás szempontjából?
-
I02S3F
addikt
Szeretném megköszönni a fentebbi válaszokat!
És a könyvet, meg különösen! -
I02S3F
addikt
Nagyon off: Szerintem erős egyszerűsítés következménye az a kijelentés, hogy ez "nem nehéz", mert ez függ a korábbi tapasztalatoktól, hogy milyen nyelvekkel mennyit foglalkoztál, milyen terméket állítottál elő, mire használtad. Nem azt mondom, hogy amit írok ne tudnád, csak azt, hogy a "nehéz" - "nem nehéz" tapasztalás mögött számítanak a körülmények és felesleges egymás megállapításait kétségbe vonnuk (nem azt mondom, hogy te ezt teszed!). Szerintem nagyon is van helye a különböző véleményeknek. Csak bele kellene kérdeznünk ilyenkor a részletekbe.
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Javascriptben van dialógus ablak és üzenetablak. Miért nem találkozok velük böngészés közben? Idegesítőek? Elavultak?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16e 128GB One/Voda "ÚJ" 2026.05.18. Apple jótállás
- Thinkpad T16 Gen2 27% 16" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe gar
- iPhone 15 256GB One/Voda megkímélt kiváló akku
- HP ProBook 445 G7 AMD RYZEN 5 Pro 4500U/8GB/256 SSD/14 " FHD laptop garanciával
- 4ÉV GAR!! Lenovo X1 Carbon 11th Gen OLED KIJ. i7-1365U 16GB/512GB Intel Iris Xe Graph Magyar v.bill
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest