Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zedz
    addikt

Nagyon off: Szerintem erős egyszerűsítés következménye az a kijelentés, hogy ez "nem nehéz", mert ez függ a korábbi tapasztalatoktól, hogy milyen nyelvekkel mennyit foglalkoztál, milyen terméket állítottál elő, mire használtad. Nem azt mondom, hogy amit írok ne tudnád, csak azt, hogy a "nehéz" - "nem nehéz" tapasztalás mögött számítanak a körülmények és felesleges egymás megállapításait kétségbe vonnuk (nem azt mondom, hogy te ezt teszed!). Szerintem nagyon is van helye a különböző véleményeknek. Csak bele kellene kérdeznünk ilyenkor a részletekbe.

Bankszektorban kerültem rá egy Angular 6-os, majd menet közben 7-es projektre. Előtte semmennyit sem Angularoztam, igazából mobilfejlesztésből tértem vissza FE oldalra. Mobilozás előtt volt már valamennyi JS tapasztalatom, de NG-ben konkrétan zéró.

Ennek ellenére pár hét alatt sikerült felszednem a core conceptet, az rxjs-t alaposan megérteni, és production ready kódot írni. Ilyen contextben is azt állítom, hogy nem nehéz az Angular, csak a másik kettőnek jobb a marketingje, meg addig egyszerűbb a learning curveje amíg nem akar bonyolultabbat mókolni az ember.

Új hozzászólás Aktív témák