- iPhone topik
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MWC 2026: Kipottyant egy kamera a RugOne hátlapjából
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
Sziasztok!
Egy olyan javascript után keresgélek ami a scrollbar mozgását simítja el.
Itt egy [link]. Nem erre a scriptre gondoltam, de ennek a hatása olyan, mint amire én gondoltam
Régen már láttam ilyen scriptet, csak nemtudom hol
Aki tud ilyet pls priviben írjon.
Előre is köszi,
oO7
[Szerkesztve] -
oO7
őstag
Hogy mit szeretnék pontosan csinálni... ott van a linkben a kép... egy sima téglalap alakú képet szeretnék térbe beforgatni... A PHP topikban meg kérdeztem de asse monták hogy lehet vagy nem... nemhogy megoldást
de majd megpróbálom még1x -
oO7
őstag
hohóóó... a PHP az még jobb is lenne... nemtudod véletlenül, hogy hol találok ilyet ? vagy hogyan keressem ?
-
oO7
őstag
Hi all megin!
Egy újabb kérdésem volna... Hogyan lehet (ha lehet) kép transzformációt csinálni javascriptel ? Hogy pontosíccsam mire is gondolok itt egy [link] -
oO7
őstag
Hát azér... vannak javascript scrollbarok... nem montam hogy feltétlenül az eredetit kellene vezérelni... és az oldal háttérbetűnés effektjét is meglehet csinálni... csak nemtudo mhogy
Mindekttőre láttam már példát... csak ugye nemtudom hol
Aztán reméltem hogy itt már találkozott vki ilyennel vagy tud segíteni -
oO7
őstag
Hi all!
Két fél effektet keresnék az oldalamra... Az egyik az, hogy az oldal alja és teteje a háttérbe tűnnyön át... tehát ne legyen ilyen fix alja meg teteje az oldalnak...
A másik pedig egy olyan scrollbar lenne aminek a mozgása kicsit ki van simítva (smootholva)... tehát ha én hirtelen megállítom valahol az akkor sem fog hirtelen mozdulattal megálni hanem egy kicsit továbbcsúszik és szépen lelassul...
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindekttőre láttam már példát... csak ugye nemtudom hol
Aztán reméltem hogy itt már találkozott vki ilyennel vagy tud segíteni