- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
Sziasztok,
Windows 8 appot fejlesztek javascriptben és kéne egy kis segítség, talán úgy is meg tudja valaki válaszolni, ha nem ismeri a Win-js-t.
Azt szeretném, hogy az összes filet végignézem a music mappában és egy listába kiírom a file nevét, az előadót és a címet. A gond az, hogy a Windowsban szinte minden függvény aszinkron lett, ami egyrészt jó, másrészt emiatt most elakadtam.
A lényeg, hogy a három szükséges adatból a filenév (vagy az útvonal) a resultLibrary[i].path -al szinkron elérhető, míg az ID3 tagből nyert információk csak aszinkron módon a callback függvényben. De a callback függvényben már nem tudom, hogy melyik fájlhoz tartozott az infó. Mi a módja ilyenkor annak, hogy összekapcsoljam a kettőt? Legjobb lenne, ha a callback függvénynek át tudnám adni a path-t, de nem sikerült.
var musicLibrary = Windows.Storage.KnownFolders.musicLibrary;
musicLibrary.getFilesAsync().then(function (resultLibrary) {
for (var i = 0; i < resultLibrary.length; i++) {
var path = resultLibrary[i].path;
resultLibrary[i].properties.getMusicPropertiesAsync().then(function (musicProperties) {
$("#list").append('<li>'+ musicProperties.artist + ', ' + musicProperties.title + '</li>');
}
});Előre is köszönöm a segítséget!
-
sekli
addikt
-
sekli
addikt
Sziasztok!
Van egy tömböm amiben van egy csomó Polyline, minden Polyline-nak van egy eseménykezelője is, amiben jó lenne tudni, hogy ő melyik a sok közül. Az eseménykezelőket meg nem egyesével írogatom meg, mind ugyan azt kapja. Erre mi a legjobb megoldás? A Polyline osztályban ha jól látom nincs olyan tagváltozó amiben ezt el lehetne tárolni és le is lehetne kérdezni.
Nekem van egy ötletem, de olyan béna, hogy nem is érdemes leírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest