- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Yettel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.F.
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #3874 üzenetére
Ja, nem js... Pont ebben segítettél anno... [link]
-
G.F.
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #3874 üzenetére
A padding: xxxpx, margin:-xxxpx-el oldottam meg. A menünél annyi van, hogyha rákattintasz, kinn hagyja az almenüt. Azóta sem értek a js-hez, nem tudom mi mást csinálhatnék...
-
G.F.
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #3869 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, végül sikerült egyik módszerrel megoldani. Amúgy a menün elkészítésénél segítettél még nyáron. Remélem így már tényleg jó lesz... Szóval köszönök mindent.
-
G.F.
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #3866 üzenetére
Bocsánat, azért írtam a linket, mert ha rákattintasz jelentkezni kell annak a hibának, amit leírtam. Azt gondoltam, az többet ér, mint egy screenshot. Nem néztem senkit hülyének, pláne már segítettél nekem. De hát leírtam a hibajelenséget. Rakjak be screenshotot?
-
G.F.
aktív tag
Azt szeretném elérni, hogy rendesen igazítsa a legmagasabb divhez a többit, ne csak a fent leírt műveletek utám. Bocsánat, ha nem volt egyértelmű, nekem annak tűnt...
Martonx: Ez tűnt a legegyszerűbbnek!
-
G.F.
aktív tag
Div-ek magasságának egalizálására találtam sok jquerys megoldást, múködik is, de van egy kis szépséghibája. FF alatt a betöltés után lecsal vagy 40 pixelnyit a magasságból, vagyis kilóg a tartalom, és frissítés után áll csak helyre. A Chrome-nál, Safarinál meg ugyan az, csak el kell kattintanom egy másik oldalra, majd vissza a kezdőlapra. IE11-nél jó. itt az oldal
-
G.F.
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #3566 üzenetére
Köszönöm szépen a megoldásokat mindkettőtöknek...
-
G.F.
aktív tag
Van egy menüm, ami most úgy működik, ahogy kell: [link]
Én viszont azt szeretném, ha az aktiv menüponthoz tartozó submenük mindig látszódnának. Én a javascripthez egyátalán nem értek, de 'martonx' fórumtárs egy másik topikban javasolta, hogy nézzek szét itt, hátha kisegít valaki egy javascripttel. Előre is köszönöm a fáradozásaitokat..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest