- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.F.
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #3874 üzenetére
Ja, nem js... Pont ebben segítettél anno... [link]
-
G.F.
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #3874 üzenetére
A padding: xxxpx, margin:-xxxpx-el oldottam meg. A menünél annyi van, hogyha rákattintasz, kinn hagyja az almenüt. Azóta sem értek a js-hez, nem tudom mi mást csinálhatnék...
-
G.F.
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #3869 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, végül sikerült egyik módszerrel megoldani. Amúgy a menün elkészítésénél segítettél még nyáron. Remélem így már tényleg jó lesz... Szóval köszönök mindent.
-
G.F.
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #3866 üzenetére
Bocsánat, azért írtam a linket, mert ha rákattintasz jelentkezni kell annak a hibának, amit leírtam. Azt gondoltam, az többet ér, mint egy screenshot. Nem néztem senkit hülyének, pláne már segítettél nekem. De hát leírtam a hibajelenséget. Rakjak be screenshotot?
-
G.F.
aktív tag
Azt szeretném elérni, hogy rendesen igazítsa a legmagasabb divhez a többit, ne csak a fent leírt műveletek utám. Bocsánat, ha nem volt egyértelmű, nekem annak tűnt...
Martonx: Ez tűnt a legegyszerűbbnek!
-
G.F.
aktív tag
Div-ek magasságának egalizálására találtam sok jquerys megoldást, múködik is, de van egy kis szépséghibája. FF alatt a betöltés után lecsal vagy 40 pixelnyit a magasságból, vagyis kilóg a tartalom, és frissítés után áll csak helyre. A Chrome-nál, Safarinál meg ugyan az, csak el kell kattintanom egy másik oldalra, majd vissza a kezdőlapra. IE11-nél jó. itt az oldal
-
G.F.
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #3566 üzenetére
Köszönöm szépen a megoldásokat mindkettőtöknek...
-
G.F.
aktív tag
Van egy menüm, ami most úgy működik, ahogy kell: [link]
Én viszont azt szeretném, ha az aktiv menüponthoz tartozó submenük mindig látszódnának. Én a javascripthez egyátalán nem értek, de 'martonx' fórumtárs egy másik topikban javasolta, hogy nézzek szét itt, hátha kisegít valaki egy javascripttel. Előre is köszönöm a fáradozásaitokat..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest