- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez sztem inkább szerveroldali feladat, belegenerálsz az aktív menüpontba pl. egy "active" class-t, és azt mindig nyitva tartod. Vagy most nézem, a kódodban ez a "current". Az is jó.
De mondjuk ennek nem sok köze van a JavaScripthez, mivel itt a kódodban is szimplán csak HTML+CSS-kombóval oldottad meg.Pl. most egy sort JavaScript-kódot nem raktam hozzá, csupán az Akciók <li>-be beleraktam egy class="current"-et a kódod mintájára, aztán a CSS-kódhoz összesen két sort tettem hozzá, és kész is voltam vele, így az Akciók menüpont mindig nyitva van:
http://jsfiddle.net/96Bu8/11/
Egész konkrétan azt tettem hozzá újonnan, amihez kommentbe odaírtam, hogy /* ÚJ */.Ilyenre gondoltál?
A feladat tehát annyi, hogy szerveroldalon mindig az aktuális <li>-be belegenerálsz (akár sima if-else-ekkel) egy current class-t, ahogy itt is mutattam. Nyilván megoldható egyébként JavaScripttel is, de alapvetően szerveroldali feladatot minek rábízni a kliensre. Persze ha nagyon muszáj megoldani JS-ben, akkor tudunk segíteni benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest