-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomatoma
csendes tag
Drizzt: köszi a helpet, én is ugyaninnen probáltam de qrvára nem sikerült szépre megcsinálni :\
vancha2: egy együttes honlapját csinálom, a saját zenéjük menne, szóval témába vágó, mellesleg én se szeretem ha egy honlapon szól a zene >_<lehet h végül az lesz h egy aloldal ahol lehet hallgatni, vagy ilyesmi, azért további helpet várom esetleg : D
-
tomatoma
csendes tag
hellóka,
biztos volt már erről témázás de nincs időm minden hozzászólást végignyálazni szóval feltenném inkább a kérdést...
hegesztek egy honlapot, amin szólna a music is, namármost minden aloldalon újrakezdődik a zeneszám, de nekem úgy kellene hogy folytatódjon megállás nélkül. mondták hogy meg lehet csinálni beágyazással + frameléssel, de jórészt fingom sincs hogy ezt hogyan lehetne pofásan megoldani, illetve nem szeretném nulláról indítani a szerkesztést amikor már 90% körül járok.
szóval a kérdés asszem adott: lehet-e folytatólagos zenét csinálni javaban, illetve flashben?
válaszokat előre is köszöntem (Y)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged