- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Mobil flották
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomatoma
csendes tag
Drizzt: köszi a helpet, én is ugyaninnen probáltam de qrvára nem sikerült szépre megcsinálni :\
vancha2: egy együttes honlapját csinálom, a saját zenéjük menne, szóval témába vágó, mellesleg én se szeretem ha egy honlapon szól a zene >_<lehet h végül az lesz h egy aloldal ahol lehet hallgatni, vagy ilyesmi, azért további helpet várom esetleg : D
-
tomatoma
csendes tag
hellóka,
biztos volt már erről témázás de nincs időm minden hozzászólást végignyálazni szóval feltenném inkább a kérdést...
hegesztek egy honlapot, amin szólna a music is, namármost minden aloldalon újrakezdődik a zeneszám, de nekem úgy kellene hogy folytatódjon megállás nélkül. mondták hogy meg lehet csinálni beágyazással + frameléssel, de jórészt fingom sincs hogy ezt hogyan lehetne pofásan megoldani, illetve nem szeretném nulláról indítani a szerkesztést amikor már 90% körül járok.
szóval a kérdés asszem adott: lehet-e folytatólagos zenét csinálni javaban, illetve flashben?

válaszokat előre is köszöntem (Y)
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Okos Otthon / Smart Home
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PayPal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest