- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyurkikrisz #6613 üzenetére
Általában ez szokott lenni igen. Egy api és egy különálló kliens.
-
válasz
Sk8erPeter #2367 üzenetére
Jó jó értelek, akkor kérlek utólag had korrigáljak:
- "a php függvényre hivatkozok konkrétan, mvc segítségével", remélem így jobb, ha nem akkor bocsi nem tudom rendesen megfogalmazni
-
válasz
Sk8erPeter #2365 üzenetére
Szia!
Közbe rájöttem mi volt a gond.
"szimplán a php -ra hivatkozok akkor pedig jó" például: http://valami.hu/felhsználó_törlése/béla
-
Sziasztok!
Annyi lenne a gondom, hogy Jquery -vel szeretnék egy url -t megnyitni a "háttérben". Gondoltam, hogy erre jó lesz az ajax, de nem csinál semmit. A lényeg, hogy admin felületen néhány funkciót így akarok végrehajtani, pl.: delet, block, activate. Az ajax -szal egy url -re szeretnék hivatkozni, amit a controller amúgy elvégezne pl.: http://www.gipszjakab.com/users/block/béla. (Remélem érthető
). Most a script lefut, de éppenséggel nem csinál semmit, szimplán a php -ra hivatkozok akkor pedig jó.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- Pioneer VSX-521-K + Jamo Sub 210
- YAMAHA RX-V6A 7.2 házimozi erősítő eladó
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest