- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jim-Y
veterán
Bordó téglalap tipp:
ide állíts be egy default hátteret szerintem:#templatemo_site_title_bar_wrapper {
width: 100%;
height: 240px;
margin: 0 auto;
background: url(images/templatemo_header_bg_wrapper.jpg) no-repeat top center;
}ja nem... megvan...
ezt szinezd át tiszta feketére, vagy legalábbis vedd ki belőle a bordót:
[link] -
martonx
veterán
Tegyük fel, hogy IE9 alatt nem megy rendesen a GA.js (bár ez önmagában is hihetetlen szerintem, illetve ki is próbáltam, és nem áll le, rendben lefut)
Mégis mi történik ekkor? A GA.js után következő javascript, hangsúlyozom csak a javascript kódok futása megáll. Kizárólag ennyi.
Tehát amit mondasz, és tegyük fel, hogy IE9 alatt tényleg nem megy, akkor is csak féligazság.
Persze a további js-ek leállása egy SPA esetében nagy gond lehet, a te oldalad esetében, ahol ez az egyszál js fut, lényegtelen. Maximum torzítani fog a valósághoz képest a GA mérés. -
martonx
veterán
Mondjuk nekem sincs fent külön IE9, IE10-el emuláltam IE6-ig.
IE6-ban már valóban szétcsúszik a layout, IE7 és afölött jó.
Az xp-s gépednél valami más gebasz lehet.
Pláne, hogy amiket hiányolsz azoknak az elemeknek éppen semmi közük nincs az oldalon lévő egy szál google analytics javascriptjének lefutásához. -
martonx
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest