Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
nevemfel
üzenetére
Én se vagyok v8 expert, de szerintem a tabok simán futhatnak külön szálon. Mai sok magos processzorok esetében fura is lenne, ha tényleg az egész böngésző egy szálat használna, biztos, ami biztos alapon.
Egyébként miért is baj, ha egy domain több tabon van nyitva és tabonként egy saját thread fut?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest