Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Tanulni mindig jó és hasznos. Kiábrándítani nem akarlak, de ez nem olyan ötlet, amiből valaha is haszon lesz, mindegy, hogy a google látja-e vagy sem.
Tanuláshoz irányok, amiket javaslok:
1. Szerver oldali frameworkök. Ha eddig PHP-ztél, és elégedett vagy vele, akkor valami értelmesebb PHP frameworköt javaslok, mint pl. Laravel, Yii, vagy azt se tudom mik a trendi PHP frameworkök mostanában.
2. Kliens oldali frameworkök. Ezek valóban nem barátai a SEO-nak, de manapság egyre kevésbé megkerülhetőek. Vuejs, React, Angular, Svelte (még talán ez utóbbi a legmegfelelőbb a SEO barát weboldalak kicsit erősebb interaktív irányba felokosítására).
3. Ezt csak nagyon óvatosan mondom, mert ez nagyon szubjektív, de én a helyedben elgondolkodnék az aranyos, játszós nyelv PHP helyett (öhm, tudom hogy most szereztem egy rakás ellenséget, és sokan a szívükhöz kapnak), valami komolyabb, teljesítmény orientált nyelvre váltani backenden pl. Java (Spring), C# (Asp.Net Core), Go (nem tudom milyen frameworkök léteznek hozzá) mennek mostanában. Én személy szerint az Asp.Net Core-ra esküszök, de mondom ez nagyon szubjektív
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő