- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
lanszelot
üzenetére
Tehát pl neki is ugyanez a gondja.
Ezt próbáltam, de nekem nem működik.
Lehet rosszul csinálok vmit, de sztem azért nem, mert a html file-ba változtatok, ami meg ugye nem frissül.
A js fileban kellene vmi window.onload clear cache, vagy load from server vagy vmi ilyesmivel -
Mr. Y
őstag
válasz
lanszelot
üzenetére
Ilyet elvileg csak akkor csinálhat, ha include-olt JS, JSON és egyéb fájlokat tartalmaz. Azok nem szoktak frissülni.
Bár érdekes, hogy az én Weblapom háttéranyaga JSON fájlokból épül fel, mindig frissít, ha megnyitják, csak akkor nem, ha már meg van nyitva és úgy nyomnak egy sima F5-öt.
De ha magában az alap kódban változtatsz (HTML vagy PHP törzs), annak minden esetben frissülnie kellene. Kipróbáltad esetleg egyéb eszközökön?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest