Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Nem kétlem, hogy valamicske időt belefektettél a kódok innen-onnan összegubrincsolásába. Viszont szerintem te is látod, hogy ez nem egy olyan egyszerű dolog, mint megtanulni fát vágni. A kérdésekkel semmi baj nincs, amint azok egy fórum keretein belül pár mondattal, pár sornyi példa kóddal megválaszolhatóak.
Esetedben viszont nem ez a helyzet. X órát elszórakoztál netről innen onnan leszedett cuccokkal, és most ezeket mutogatva várod, hogy valaki csinálja meg (mert azok a kódok simán kukázhatóak, nem 1-2 sorral van bennük baj, hanem koncepcionálisan), magyarázza el, tanítson meg téged. Ez így nem fog menni.
Mindenesetre ha utána nézel a Fetch API-nak, async, await-nek, Promise-nak, akkor meg fogod tudni oldani amit szeretnél.
-
btz
addikt
Illetve azt sem vártam el senkitől sem itt, sem máshol, hogy hűde sürgösen helyettem rakjon össze egész weboldalakat, így ezt az atomerőműves példát sem tudom behelyettesíteni az én esetemre.
Nekem bőven az is elég ha támpontot ad valaki egy egy problémára, (ahogy például te is tetted a fenti DOM Content Loadedes példával, ami sajnos nem hozott eredményt ugyan, illetve már a kérdés feltevése előtt is próbálkoztam vele, mégis hasznos megközelítése a segítségnyújtásnak). Nem várom el senkitől hogy helyettem dolgozzon,helyettem írja meg a kódot. Szóval úgy gondolom rosszul látod a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Synology NAS
- Eredeti játékok OFF topik
- Gaming notebook topik
- Hogwarts Legacy teszt
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest