-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Nem kétlem, hogy valamicske időt belefektettél a kódok innen-onnan összegubrincsolásába. Viszont szerintem te is látod, hogy ez nem egy olyan egyszerű dolog, mint megtanulni fát vágni. A kérdésekkel semmi baj nincs, amint azok egy fórum keretein belül pár mondattal, pár sornyi példa kóddal megválaszolhatóak.
Esetedben viszont nem ez a helyzet. X órát elszórakoztál netről innen onnan leszedett cuccokkal, és most ezeket mutogatva várod, hogy valaki csinálja meg (mert azok a kódok simán kukázhatóak, nem 1-2 sorral van bennük baj, hanem koncepcionálisan), magyarázza el, tanítson meg téged. Ez így nem fog menni.Mindenesetre ha utána nézel a Fetch API-nak, async, await-nek, Promise-nak, akkor meg fogod tudni oldani amit szeretnél.
-
btz
addikt
Illetve azt sem vártam el senkitől sem itt, sem máshol, hogy hűde sürgösen helyettem rakjon össze egész weboldalakat, így ezt az atomerőműves példát sem tudom behelyettesíteni az én esetemre.
Nekem bőven az is elég ha támpontot ad valaki egy egy problémára, (ahogy például te is tetted a fenti DOM Content Loadedes példával, ami sajnos nem hozott eredményt ugyan, illetve már a kérdés feltevése előtt is próbálkoztam vele, mégis hasznos megközelítése a segítségnyújtásnak). Nem várom el senkitől hogy helyettem dolgozzon,helyettem írja meg a kódot. Szóval úgy gondolom rosszul látod a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest