- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Lehet elbeszélünk egymás mellett, ngFort használtam én is, itt még nem probléma , mert akkor dobálja ki az adatokat amikor megérkezik, csak akkor van baj pl, ha valamilyen szűrőt használnék, és ebben az esetben nem közvetlen a lekért adatokat jelenítem meg, hanem egy másik változóba belerakom az eredeti adatot, és azt aggregálom, ebben az esetben, ha a subscribe-n kívülre rakom az új változó értékadását, akkor hibát fog dobni, mivel bele akarja rakni az adatot, de az még nincs itt
A fentebb linkelt resolve jónak tűnik, mert pont azt csinálja, csak ahogy látom, azt minden componensre meg kell csinálni egyénileg
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- Gamer számítógép Z3 Plus
- DELL Universal Dock UD22
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest