Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Én egy kicsit úgy érzem, hogy mostanában kezd normalizálódni a helyzet. Tény és való, hogy nem is oly rég hatalmas káosz volt, legalábbis én így éltem meg a dolgot. Minden nap egy "next-gen" framework, bundler, libek ... stb, az ember csak kapkodta a fejét. Habár ma is gyors ütemben jönnek ezek, azért már könnyebb eligazodni is kiválasztani a megfelelő toolt az adott feladathoz. A babel szerintem már alap dolog lett, és már minden nagyobb csoda ad egy cli-t, amivel megkímélve a fejlesztőket a konfigurálástól, out-of-box ad egy app templatet. React, Vue, Angular, hogy csak a nagyobbakat említsem, már kb. 5 perc alatt felállítható egy környezet.
Eddig azért ment az utánajárás rengeteg mindennek, a React és NG2 sem igazán találta még a helyét, de mintha már látnánk a fényt az alagút végén.

> Azt látom, hogy a fentiekben a js világ (átvéve a szerepet a php-tól) jelenleg világelső.
Szerintem a PHP esete egy kicsit más. A már nem olyan rossz és lassú nyelvből egész szépen kikupálódott. Meg amúgy a PHP világban inkább a sok wannabe kontár a probléma és nem a nyelv hibái . Nyilván nem tökéletes nyelv, de ez a hatalmas PHP hate is túl van tolva.A JS-t viszont most tolják minden platformra, boldog-boldogtalan abban fejleszt, a PHP pedig mindig is a szerveren maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest