Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
De én pont nem ezt szeretném. A függvény csak "kódrövidítés" szempontjából lenne szükséges. És nem a függvényen belül szeretném az adatokat kiíratni, hanem "kint".
Illetve nem alerteket, hanem elég hosszű replace-ket regex-ekkel használnék...
S ezt a getPage-t én csak a HTML kód leszedésére használnám. Nem egyszer, hanem sokszor a kódban...
Egyébként kinek az ötlete volt egy get kérést aszinkronnak keresztelni? Ott a legtöbb esetben pont az a lényeg, hogy megvárja, míg végez a letöltés... És ez eddig minden programnyelvben, amivel eddig találkoztam mind így volt. De ha callbackkel meg lehet csinálni, kérem valaki dobjon már össze egy példát nekem, ami stimmel a leírásomra! Nagyon hálás lennék!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Yettel topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest