- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
De én pont nem ezt szeretném. A függvény csak "kódrövidítés" szempontjából lenne szükséges. És nem a függvényen belül szeretném az adatokat kiíratni, hanem "kint".
Illetve nem alerteket, hanem elég hosszű replace-ket regex-ekkel használnék...
S ezt a getPage-t én csak a HTML kód leszedésére használnám. Nem egyszer, hanem sokszor a kódban...
Egyébként kinek az ötlete volt egy get kérést aszinkronnak keresztelni? Ott a legtöbb esetben pont az a lényeg, hogy megvárja, míg végez a letöltés... És ez eddig minden programnyelvben, amivel eddig találkoztam mind így volt. De ha callbackkel meg lehet csinálni, kérem valaki dobjon már össze egy példát nekem, ami stimmel a leírásomra! Nagyon hálás lennék!

Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- darkFlash Shadow Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest