Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Sublime, Atom, ezeket alapból nem használnám nagy projektekhez.
Én próbáltam az Atomot, szerintem jobb mint a Sublime. Ha nincs kedvem megnyitni a nagy IDE-t 1-1 gyors dologhoz, arra tökéletesek ezek is. Meg ha ki akarok próbálni valami újat, akkor elszórakozok ezekkel az editorokkal, de amúgy komoly munkára csak normális IDE való. 
-
inf3rno
nagyúr
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Szerintem bővíts. min 20k egy Webstorm licensz, min 15k egy SSD, ha megenné, 4gb memóriát meg 8k-ért kapsz már jót.
-
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Szerintem mindenképp megérné bővíteni, az SSD is létfontosságú, de nem csodafegyver. Ha swappelni kell, az még az SSD elérési idejeivel is lassabb, mint ha nem kéne

Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én próbáltam az Atomot, szerintem jobb mint a Sublime. Ha nincs kedvem megnyitni a nagy IDE-t 1-1 gyors dologhoz, arra tökéletesek ezek is. Meg ha ki akarok próbálni valami újat, akkor elszórakozok ezekkel az editorokkal, de amúgy komoly munkára csak normális IDE való.