Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

Azért van ez, mert egyiket sem ismerem. Nem tudom melyik mi fán terem...A választás pedig nem a felhasználás, hanem a tanulási idő lerövidítése miatt kell...

A cél webes vékony kliens készítése. A fókusz a HTML5,JS,CSS2/3 technológiákon van. Ehhez kellene egy olyan "tool" ami támogatja ezt és nem kitekert elméletek mentén valósítottak meg benne dolgokat.

Vállalatirányítási rendszer kliensoldala lesz rá építve....Eddig a kulcs buktatót a custom control-ok készítésében látjuk...

Egyetértek martonxszel abban, hogy a jQuery nem illik a sorba – az csak az alapja lehet egyrészt a JS-sel felturbózott weboldalaknak, másrészt bonyolultabb libek alatt hálózati/DOM manipulációs rétegnek használható, de önmagában kevés.

Az Ext.JS-nek korábbi verziójával dolgoztam, hát az erősen kitekert volt. Hozzá lehetett szokni, de azért...
    A felsoroltakból az Angular tanulmányozását javasolnám, de bevenném még a Backbone.js-t is. Ezzel is van konkrét tapasztalatom, gyorsan tanulható és be is vált.

Elvben a Knockout is igen erős szerszám a UI összeállításához.

CSS fronton meg (ez mégiscsak egy külön témakör) a Twitter Bootstrap szerintem mindenképp megér két misét.

Új hozzászólás Aktív témák