- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nekem aztán nem kell hozzá javascript, csak a téma akarja (két napja váltottam erre a témára egyébként).
Én a szerkesztőben feltöltök egy képet, megadom a linket (ha akarom egyáltalán, hogy valahová mutasson).Sima szöveges link puritán lenne, meg nagyjából 500 bejegyzésem van az oldalon, ahol képet "linkesítettem", szóval azok is jó lenne, ha működnének...

Bántanám én szívesen a Lightboxot, le is túrnám a francba, csak annyira bele van gabalyodva ebbe a témába, hogy több mindent is kezel. Annyira meg nem értek a dologhoz, hogy alapjaitól írjam újra a dolgot.

Vászonszerű megjelenítés alatt megmondom őszintén nem tudom, mit értesz, ha a dizájnra vonatkozik, akkor nem szoktam olyat nézni, hogy mi indokolt vagy sem, hanem ami nekem tetszik.
Plugin bevetésével szintén nincsen semmi bajom, csak hiába teszem fel, ha úgy meg más része nem működik az oldalnak ugye.
Szerintem a vége kuka lesz, mert én nem értek hozzá, mást meg hirtelen nem tudok, aki megoldaná a problémámat... Azért köszönöm, hogy foglalkoztál a dologgal.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Házimozi belépő szinten
- Digitális jegyzetfüzettel készül a TCL
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én a szerkesztőben feltöltök egy képet, megadom a linket (ha akarom egyáltalán, hogy valahová mutasson).