- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nekem aztán nem kell hozzá javascript, csak a téma akarja (két napja váltottam erre a témára egyébként).
Én a szerkesztőben feltöltök egy képet, megadom a linket (ha akarom egyáltalán, hogy valahová mutasson).Sima szöveges link puritán lenne, meg nagyjából 500 bejegyzésem van az oldalon, ahol képet "linkesítettem", szóval azok is jó lenne, ha működnének...

Bántanám én szívesen a Lightboxot, le is túrnám a francba, csak annyira bele van gabalyodva ebbe a témába, hogy több mindent is kezel. Annyira meg nem értek a dologhoz, hogy alapjaitól írjam újra a dolgot.

Vászonszerű megjelenítés alatt megmondom őszintén nem tudom, mit értesz, ha a dizájnra vonatkozik, akkor nem szoktam olyat nézni, hogy mi indokolt vagy sem, hanem ami nekem tetszik.
Plugin bevetésével szintén nincsen semmi bajom, csak hiába teszem fel, ha úgy meg más része nem működik az oldalnak ugye.
Szerintem a vége kuka lesz, mert én nem értek hozzá, mást meg hirtelen nem tudok, aki megoldaná a problémámat... Azért köszönöm, hogy foglalkoztál a dologgal.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30% : UPDATE! 03.13!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én a szerkesztőben feltöltök egy képet, megadom a linket (ha akarom egyáltalán, hogy valahová mutasson).