- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
SektorFlop
üzenetére
Ne add fel, hidd el, az elején én is csak kapkodtam a fejem, hogy "most mi va'? Semmit nem értek."

Aztán szép lassan összeáll a kép, de azt az ember nem ússza meg, hogy sokat olvasgasson utána.
A header() akkor szokott hibát okozni, ha van bármiféle kiírás még a fejlécek kiküldése előtt. Elég akár egyetlen szóköz is ahhoz, hogy probléma legyen. Vagy pl. a karakterkódolási probléma: UTF-8 BOM-mal - na az nem jó, mert kiokád a doksi elejére egy felesleges karaktersorozatot, mindig BOM nélküli UTF-8-kódolást használj (ezt Notepad++-ban nagyon jól lehet csekkolni).
Azért majd még egyszer olvasd át, amiket írtam, remélem abból nagyjából vágni fogod, mihez is kéne nyúlni. De kérdezz vissza, ha valami nem egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest