Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Ezekről a funkció blokkokról nem találtam könyvekben "official" véleményt. Amik normális könyvek a kezembe kerültek, ezt valahogy egyik sem taglalta. Pusztán a szintaktikája révén:
var valami= (function( ) { })( );
az a bizonyos zárójel nekem olybá tűnt, hogy ez a "valami" változó igazából egy függvényt fog tárolni, mint pld a C++ függvény változói, ami rajta keresztül hívható, és ez mindössze egy másik alakja ennek:
var valami= function( ) { };
Akkor ezt benéztem volna?
Ha akad egy jó könyv, amelyik részletesen taglalja a funkció blokkokat is, és legalább csak egy kicsit kevésbé érthetetlenül absztrakt, mint az Angst Erzsébet könyv, szívesen elolvasom belőle.
language="javascript"> <--
Ezt hol olvastad?Töltöttem le néhány weblapot, és firefox helyett notepaddal néztem meg. Ott olvastam. Ez valami bad practice lenne? Hamarosan jön az xhtml, az mit mond erről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Revolut
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Fejhallgatós találkozó
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezt hol olvastad?