-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
zhagyma #1307 üzenetére
Sajnos nem sikerült megoldanom a problémát
Mindent úgy tettem, ahogy írtad, a 2 kódot js fájlba tettem, ellenőriztem, mindkettő működik külön külön.
Alapértelmezetten egyiket a következő paranccsal kell meghívni:
<script type="text/javascript" src="accordian.pack.js"></script>
Majd:
<body onLoad="new Accordian('basic-accordian',5,'header_highlight')">
Ezzel működik is tökéletesen (ez egy Ajax menü szkript)
A másikat pedig egy sima
<script type="text/javascript" src="tablecloth/tablecloth.js"></script>
paranccsal, így a megadott ID-re alapértelmezetten aktívvá válik. Viszont a kettőt együtt sehogyan nem tudom életre kelteni. Beillesztettem a tablecloth.js fájl végére az általad írt sort, kicseréltem a masik_function-t a "new Accordian('basic-accordian',5,'header_highlight')" -al, de így sem működik. Csak az egyik vagy csak a másik...
Lehet valami triviális apróságot bénázok el, de már órák óta próbálkozom és egyszerűen kikészít, hogy nem tudom megoldani ezt a problémát
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi hangfal építés
- SörcsaPH!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Stellar Blade
- 3DMark Vantage eredmények
- Nagyrobogósok baráti topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest