Hirdetés
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Hola,
Elkezdtem ismerkedni az frontend zsír új "koronázatlan királyával", az egekig magasztalt, és széthype-olt Angularjs-el. Na most vagy én nézek sz*r példákat és tutorialokat, vagy ebben semmi különleges nincs.
Esetleg van e közöttünk aki használ Angulart és azt tudja mondani, hogy csak láma vagyok foglalkozzak vele majd rájövök milyen jó, vagy jól látom, hogy ennek nagyobb a füstje mint a lángja? -
DNReNTi
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"a mostani topiclogónál a Java (és nem JavaScript) gőzölgő kávéscsészéje van"
Nekem is pont ma tűnt fel.
Még rá is kerestem hogy ez az offical, aztán kiderült elvileg nincs is neki. Hozzáteszem a keresési eredmények között többször megfordul a csésze. 
-
DNReNTi
őstag
LOL.

Bocs ha már vót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Esetleg van e közöttünk aki használ Angulart és azt tudja mondani, hogy csak láma vagyok foglalkozzak vele majd rájövök milyen jó, vagy jól látom, hogy ennek nagyobb a füstje mint a lángja?