Hirdetés
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtetszett a Xiaominak a TriFold kicsomagolása, hajlik a jövőre
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple Watch
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Nem akartam kókányolósra, csak az alap lekérdezésen túli második lekérdezés, ami visszaadja ezt az adatot, amivel aztán haladnom kell tovább, annyira belassította az első betöltődést, hogy ki kellett vennem belőle, mert tökre elrontotta az élményt (sokáig nem volt tartalom). És a második lekérdezés adatára csak sok-sok scrollozás után volt szükség, így gondoltam, ráér később is. És onnan tolta magával a többi dolgot.
(Lehet, csak túlgondolom amúgy, és olyan esetet próbálok megoldani, amit amúgy nem is kellene...)
De már annyira nyakatekert az egész, hogy visszamegyek az alaphoz, és hagyom ezt az időeltolósdit, mert annyi esetet kell lekezelni, hogy ennyit nem ér az egész.
Nekikezdtem amúgy a setInterval-os clear-es megoldásnak is, de aztán valamiért a timeout-ossal folytattam.
De inkább vissza az elejére, mert ez így már nem szép (és közel sem hatékony).
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Spotify
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Projektor topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest