- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
Az miért nem jó, hogy fetch-el (vagy ha szélesebb támogatás kell, akkor a jóöreg XMLHttpRequest) csinálsz egy POST requestet a click eseményre? Miért kell ehhez a location?
nevemfel
okosabb-tapasztaltabb
Hát akkor sajnos rossz helyen kopogtatsz
egyébként kb 2 évig használtam TS-t Angularral (ez már lassan egy éve, most egy pure JS-React projekten dolgozom), én szerettem. Az, hogy muszáj minden változóhoz/konstanshoz típusdeklarációt írni sztem csomót javit a kódon (vagy pl a generikusok, az is segített nekem egy csomószor). Bár az tény, hogy nem csodaszer ez se, TS-ben is lehet szar kódot írni ahogy a JS kód se feltétlenül rossz.illetve amit még nagyon szeretek: nekem a VSCode a bevált editor, kb mindenhol azt használom. Ez ugye beépítetten hozza a TS-t, szóval pl ha van egy npm package-ben .d.ts, akkor az IntelliSense auto felismeri és az alapján segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
egyébként kb 2 évig használtam TS-t Angularral (ez már lassan egy éve, most egy pure JS-React projekten dolgozom), én szerettem. Az, hogy muszáj minden változóhoz/konstanshoz típusdeklarációt írni sztem csomót javit a kódon (vagy pl a generikusok, az is segített nekem egy csomószor). Bár az tény, hogy nem csodaszer ez se, TS-ben is lehet szar kódot írni ahogy a JS kód se feltétlenül rossz.