- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Ezt írtad: "Bankszektorban kerültem rá egy Angular 6-os, majd menet közben 7-es projektre. Előtte semmennyit sem Angularoztam, igazából mobilfejlesztésből tértem vissza FE oldalra. Mobilozás előtt volt már valamennyi JS tapasztalatom, de NG-ben konkrétan zéró."
Ebből elég nyilvánvaló, hogy nem reactoztál, se nem vuejs-eztél érdemben, de fő hogy teljes erőddel véded az angulart.
Typescripthez: hogy a típusosság előny vagy hátrány, azon hitviták szoktak kialakulni. Szerintem is inkább előny, pláne hogy a kedvenc nyelvem a C# ami szintén típusos

Viszont szerintem a script nyelveknek pont a gyengén típusosság a kezdők szemszögéből nézve az egyik nagy előnye. És szerintem az továbbra is előny a react, vuejs mellett hogy simán nekik tudsz futni vanillajs-el, aztán amikor olyanod van / elértél egy bizonyos komplexitást / elértél egy kódméretet akkor átváltasz typescriptre, nem pedig rádkényszeríti annak használatát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 - Core Ultra 9 185H - 64GB DDR5 - 1TB SSD- RTX4070 8Gb -16" mini LED-es 3200x2000
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest