- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
K1nG HuNp #7239 üzenetére
első mondatban cookie helyett tokent akartam írni.
mindegy, közben esti kikapcsnak megcsináltam Vue-ban is egy jwt autentikációt. meglepően sima volt, reacthoz képest legalábbis... vannak ilyen apróságok, hogy routes.beforeEach() amivel aki csinált már más frameworkben authot szerintem el tudja képzelni mennyivel egyszerűbb a téma
Még amikor kiderült, hogy cégnél Vue van a stackban eléggé el voltam kenve, mert nem akartam egy enniyre opinionated frameworkot begyakorlolni, meg a react mégiscsak jobban ment, de mostmár kezdem érteni miért szeretik ennyire az emberek. Kezdőknek nagyon sokat segít, hogy minden "gyárilag" benne van, de látva a személyes példám és azt hogy egyre nagyobb oldalak váltanak vue-ra (gitlab, 9gag), lehet annyira nem is vészes dolog az, ha egy framework nincs teljesen lecsupaszítva a minimumra.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest