Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsmit, megprobálok mindig mindenkinek segíteni ha tudok

A honlapomon [link] van egy lenyílos dolog. Ha az egeret a letöltések menüre viszed akkor láthatod a scriptet. Egyet nem értek, Opera, Mozillaával müxik, de IE-vel nemakarja a lenyílósban a hátteret a szöveg mögött szinezni. Régen jó volt, szerintem azóta nem műxik ie alatt amióta ujrapakoltam a gépet, és ezért szeretném lecserélni egy olyanra ami mindegyik böngésző alatt fut. Nemtudom h nálad jól fefut-e de nálam nem akar, sajna mostmár a link, se megy rajta. Az eredeti js-t (nem nevetni) az rtl klub oldalárol szedtem le, és érdekes az rtl oldalán még most is működik az a js, de nálam nem :S Pedig az rtl oldláról leszedett js-hez tartozó összes cuccot leszedtem hozzá, és csak azt rtam át amit kellett. Amugy igen, framén belül kéne a lenyílós cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest