Hirdetés
- Android szakmai topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Ez a projekt tobb sebbol is verzik, de ezek nagy resze nem kod related, tehat az egesz hatranyos helyzetbol indul nalam, foleg, hogy szigoru deadline van, es nincs is lazan merve. Mivel ng2-vel mar tobben foglalkoztunk, illetve tobb projekt is fejlesztes alatt van benne, raadasul korabban sima angularjs-t hasznaltunk, esszeru lett volna azzal tovabbmenni. Ha masnem legalabb azert, hogy tartsuk a hataridot.
Most el fog menni bo egy het, mire egyaltalan ralatasunk lesz, hogy hogyan kezdjunk hozza, hogy a vegeredmeny ne csak mukodjon, hanem jo is legyen. No mindegy, meglatjuk mire haladunk, legrosszabb esetben bovul a CV-m par uj buzzword-del.
Jovok majd meg szerintem noob kerdesekkel. Koszi!(#6497) PumpkinSeed
Koszi! Pont ezeket vettem meg, jelenleg az elso porog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Macska topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most el fog menni bo egy het, mire egyaltalan ralatasunk lesz, hogy hogyan kezdjunk hozza, hogy a vegeredmeny ne csak mukodjon, hanem jo is legyen. No mindegy, meglatjuk mire haladunk, legrosszabb esetben bovul a CV-m par uj buzzword-del.
Jovok majd meg szerintem noob kerdesekkel. Koszi!