Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
Sziasztok!
Megismerkedtem egy remek alkalmazással, androidra, ami segít megtanulni javascriptben programozni. Előny pl a legtöbb hasonló célú dokumentummal szemben:
-ki lehet próbálni a kódot, akár tanulás közben;
-tanulás közben vannak ellenőrző feladatok, így ha nem értesz valamit, nem enged tovább (de xp-ért cserébe segít);
-offline is megy;
-lehet benne versenyezni: választasz egy ellenfelet (aki ugyanúgy tanul, mint te), majd 5 kis példát kell megoldani. Aki többet old meg, az nyer. Kb 30 mp van minden példára, de az nem számít, ki a gyorsabb. Döntetlen esetén plusz kérdések vannak.
Hátrányok:
-angol (legalább egyszerűen érthető);
-"kezdő" szintig van - de szerintem nagyon jó
-nagyon erőltetem az agyam, de csak arra jutok, hogy csak álló képernyős változata van
download [link] Persze van más nyelvekből is, meg biztos láttátok már, de szerintem nagyon király.

1.) Mi a különbség a
==és a===operátorok között?
2.) Jsfiddle-nél hova és milyen tag-ek kellenek? Bármit csinálok, mindig szól, hogy nem tetszik neki (legalább működik.) A kódot hova kell írni(fel-le)?
3.) Visual studio code-ban a debug funkciónál miért nyílik meg a lauch.json? És miért csak az ellenőrződik? És mi az?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- E-roller topik
- Intel találgatós topik
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- További aktív témák...
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 650 G2 15,6" FHD, i5-6200 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest