- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv ismét!
Megint elakadtam a szkriptben, de ez most picit más jellegű, mint az előző probléma. Remélem nem off.
Tehát amin dolgozok, az egy film streamer androidra. A lényege annyi, hogy rákeres a filmre filmezz.eu-n, majd a user kiválaszthatja, hogy honnan streameli a filmezz.eu szerinti szolgáltatók szerint (pl exashare). Na, ez megy, de néhány szolgáltatónál nehéz kinyernem a stream direkt linkjét. Ilyen például a vidto.me, ahol 6 mp-et várni kell, majd egy, button press és utána adja ki a stream urlt. Ezt valahogy JS-sel ki tudom kerülni? Gondolom postdata-t kéne küldeni, de hogy?
Itt egy példa [link].
Vagy pl van a videoget.me, ahol valahogy titkosítva van az url. Pl [link].
Illetve a Cloudzillába tört még bele a bicskám, de ahhoz nem találtam megfelelő linket.
Hogy lehetne kiparsolni az urleket ezekről az oldalakról sima JS-sel?
Ps: a linkek random lettek kiválasztva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest