Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok AJAX kérdéssel.
Az egész napom ráment ma egy program részletre, és csak nem sikerült működésre bírni.Gyorsan összefoglalom miről van szó:
Adott egy javascript amiben van egy AJAX blokk. Az AJAX blokk elindul de közben a JS fut tovább a főszálon, pedig használnia kellene az AJAX-nál visszakapott paraméter értékeket.
Ezt úgy próbáltam megoldani hogy létrehoztam egy ajaxvege = true változót a JS elején. Mielőtt elindulna az AJAX rész, ennek az értékét false-ra állítom, majd az AJAX végén visszállítom ezt az értéket true-ra. Az AJAX blokk után a főprogramban pedig meghívok egy ciklust, aminek az lenne a dolga hogy addig sleepeltesse a JS-t, amíg az ajaxvege = false.
Úgy gondoltam hogy ez így teljesen működőképes, de kiíratva az ajaxvege változó értékét, az folyamatosan false értéket mutat és végteleníti a ciklust (holott maga az AJAX rész csak kb egy mp-ig fut alap esetben).
Olyan mintha a JS nem venne tudomást arról hogy az AJAX közben módosítja a változó értékét.
Úgy is próbáltam hogy csak simán módosítottam a változó értékét miután meglett a többi paraméter értéke, úgy is próbáltam hogy a paraméterek mellett callback-el visszaadtam a hívó félnek az ajaxvege változót is, de nem működik egyszerűen.Van valakinek ötlete mi lehet a gond?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- R5 5600X ASUS TUF X570 32GB 3600Mhz CL16 WIN 11 Pro
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (115A)
- iPhone 14 Pro Max / 1TB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (114A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (112A)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest