- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Még régi msie-kben volt ez gond, amikor az enumerable nem volt implementálva és állandóan betette a konstruktort meg az Object.prototype-ban lévő dolgokat a for-in-be. Ma már van ES5 support, és hasOwnProperty nélkül is rendesen elmegy a for-in. Olyasmivel próbálkoztam, hogy enumerable: false-ra állítom a metódusokat, hogy néhány örökölt property-t be lehessen járni for-in-el. Ezeket kiszűrné a hasOwnProperty. Sajnos nem jött be a dolog a már említett böngészők közti eltérések miatt.
Igen, tisztában vagyok vele, hogy vannak erre callback-es megoldások, de én jobban szeretem a hagyományos ciklusokat, leginkább azért, mert sokszor elfelejtem kitenni a bind-ot a végére a callback-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Crypto Trade
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest